2777
2789
عنوان

میشه بیایین !

109 بازدید | 13 پست

دوستان سلام

منو یکی تو مرحله آشنایی هستیم نزدیک ۲ ساله .. منو خیلی دوست داره به حساب .. ولی یه مدته مقایسه میکنه منو من میفهمم.. تو تصویری حرف میزدیم میگف چقد قدت درازه درحالی که من ۱۷۱ ام  .. بعد رفت تو خودش از هیکل یکی دیگه دختره تعریف کرد ..

بعد دیشب دعوامون شد سر چادر ..

میگف تو معلومه اهل چادر پوشیدن نیستی یعنی تابلوئه دوست نداری بپوشی ( منظورش اینه میخای هرزگی کنی یعنی چادرتو دربیاری به جاش کافشن بپوشی) در حالی که من تو این هوای ای سرد یه لحظه ام چادرمو در نیوردم

دیشب همه مقایسه هاشو به روش آوردم بعدم گفتم نمیخامت کار درستی کردم؟؟؟!!  شما بودین چکار میکردین؟

امشب خیلی سعی کرد از دلم در بیاره قبول کرده بود که اشتباه کرده و شرمنده بود خیلیییی میگف برگردو 

منم گفتم نمیخاممت با اینکه اینقد دوستت دارم

گف فعلا 

میدونم باز برمیگرده فردا چکار کنم چی بهش بگم ؟؟!! 

نمیخام جدا شم فقط میخام آدم شه و برام ارزش قائل باشه کار درستی میکنم؟؟؟!!!  

شما بودین چکار میکردین؟؟!!!

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

کسی که زیاد مقایسه کنه

داره دور از جونت زنگ خطر خیانتو میزنه

جدی بگیر این رفتارشو

برین مشاوره یا تنهایی برو ببین چیکار کنی دقیقا

حالا گیریم که غصه هم خوردی..گیریییم که گریه هم کردی..گیریم افسرده و داغونم شدی..مشکلت حل شد؟زندگیت روال شد؟          ..اگه امضامو باز کردی بخونی،این یه نشونه‌ست برای تو دوستِ من   بهت قول میدم بالاخره جایِ سختیای زندگیت،شادی و دلِ خوش بهت رو میکنه   یادت نره ما خدارو داریم 🥰 خدا هیچوقت دیر نمیکنه 🤍 رفیق اگه با امضام حالت یکمم بهتر شد برام یه صلوات بفرس یا دعا کن آرامش بهم رو کنه    اگه خواستی بگو تا منم دعا کنم دمتم گرم   
شما بودی چی بهش میگفتی چکار میکردی؟؟؟  آشتی کنم باهاس؟  نمیخام کلا جدا شم

نميدونم والا ولي پوشيدن كاپشن هرزگي نيس. من با كسايي كه اين افكارو دارن حرفي ندارم .ولي خب قهر كردي يكم تنبيه ميشه به خودش مياد به نظرم

ما نسل بدبختی هستیم.دستمان به مقصر اصلی نمیرسد،از همدیگر انتقام میگیرم.

میدونی چیه

اگه یه نفر برات ارزش قائل نباشه ، تو هرکاریم کنی رفتارای اون تغییری نمیکنه

اون نگاهش و نظرش نسبت بهت خراب شده

حالا یا خودش ذاتا آدمی هست که ارزش و احترامی برای بقیه قائل نیست، یا رفتارای خودت باعث شده بهت احترام نزاره

اما در هرصورت، این جوری که باهات حرف میزنه و راحت میگه نمیخوامت، اینا اصلا نشونه خوبی نیست

عزیزم به جای اینکه نگران رفتن موندن اون باشی ، یکم برای خودت ارزش قائل شو

بسیار سخن بود ؛ نگفتیم و گذشتیم ...