2777
2789
عنوان

بدون شوهرم خوابم نمیبره

1340 بازدید | 26 پست

امروز بحثمون شد خونه مادرشوهرم بودم اومدم خونه اونم رفته بود طبق معمول پیش دوستش که مجرده اونم ادم درستی نیست و منم مخالف قضیه م وقتی اومد خونه کلید انداخت من درو از پشت قفل کرده بودم و کلیدم رو در بود گفتم برو همونجایی که بودی کلی در زد گفت بیا درو وا کن گفتم برو دور شو. گفت مطمئنی گفتم مطمئنم 

انقد عصبی بودم که یادم رفته بود شبا بدون اون نمیتونم بخوابم

ازش بدم میاد درست ولی عادت شده برام کنارش خوابیدن حالا دارم از بیخوابی دیوونه میشم ولی اون نیست

گوشی هم نداره بهش بگم بیا خونه 

تکنسین فوریت پزشکی👩🏻‍⚕️🩺💉💊🩹    اگر نظرم برخلاف نظرته 🙂 ریپ نزن ✋🏻 بحث نکن 🤫  دلمو نشکن ❌️ دلتو نمیشکنم 🚫۳۰ / ۷ 

ما زنا هرچی میکشیم از این دل نازکمون ک طاقت پنج دیقه قهر نداریم😔😔😔 

الهی ب حق فاطمه زهرا همه آرزوهاتون براورده بشه🙏🙏🙏 همه غصه هاتون به شادی 🙏🙏🙏🙏همه دردهاتون درمان🙏🙏🙏 همه قهرهام ب اشتی تبدیل بشه🙏🙏🙏 الهی امین الهی امین الهی امین❤

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مگ سریال پاورچینه هرشب شوهراشونو بیرون میکردن

برو دور شووو؟

وات د فاز

خب بیاد خونه قهر باشید باهم ینی چی این کارا

خواهشا پیامای تبلیغاتی یا سوالات شخصی خودتونو توی تاپیک من‌ نپرسیددددد!❌❌❌ خودتون جداگونه تاپیک بزنید
منم همینجوریم دعوام میشه نمیتونم نباشه

حالا چی کنم

تکنسین فوریت پزشکی👩🏻‍⚕️🩺💉💊🩹    اگر نظرم برخلاف نظرته 🙂 ریپ نزن ✋🏻 بحث نکن 🤫  دلمو نشکن ❌️ دلتو نمیشکنم 🚫۳۰ / ۷ 

چه حرکت بدی کردی یعنی چی در رو باز نکردی؟؟؟ خوبه درو نشکونده بیاد تو !!! اینجوری از خونه فراریش میدی ...

پارش میکردم یعنی چی درو بشکنه مگه سر چالس😐

همین که انقد زندگی رو برام جهنم کرده بسمه نمیخواد دگ هنراشو به رخ بکشه😐😐😐

برو دور شو گفتی با برو گمشو؟🤣

تا یه لباس رنگی نپوشی نمیفهمی که مشکی زیادم بهت نمیاد! تا کارما زنگ خونَتو نزنه به خودت نمیای! تا قلبت نشکنه مغزت کار نمیکنه! تا عاشق شکلات نباشی نمیفهمی که رژیم سخته! تا از دستت نره ارزشش رو نمیفهمی! تا دوستاتو نشناسی دو دستی به خانوادت نمیچسبی! ما آدمای نرسیدن یا نفهمیدن و درک نکردن نیستیم! فقط مشکل اینه که دیر به خودمون میایم. مهم نیست چند سالته؛ اگه اینارو درک کردی تو این زندِگیو بُردی.
خیلی کار زشتی کردی تو خونه خودش راهش ندادی  تصور کن یه روز اون باهات همچین کاری کنه

اون 3 سال پیش وقتی باردار بودم 4 صبح از خونه پرتم میکرد بیرون🙃🖤🥀