2777
2789
دندون که باور کن یه چیزی این وسط میلنگه  چرا دوربر ما مثلا خواهرام خودمون دندونامون سیاه نشده ...

اره والا اینم هست اما من اصلا اهن ایرانی بهش ندادم همش خارجی میگیرم تا الانم خدارشکر مشکلی نداشته بچم 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

اره والا اینم هست اما من اصلا اهن ایرانی بهش ندادم همش خارجی میگیرم تا الانم خدارشکر مشکلی نداشته بچ ...

منم همون اول مادرم گفت اصلا ایرانی ندی من لوپوسیفر ابی رنگ میدم 

لایک نفرمایید دوستان به غیر از استارتر عزیز و کاربر محترمی که ریپلای کردم لااقل بفهمم پستم رو خوانده اید  عزیزان .زندگیِ فعلیِ من و شما در برابر زندگیِ بَعدی،بسیار کوتاه،بسیار فرعی وبسیار ریز و گذراست.همچون جرقه ای است که از آتش اجاقی بپرد و گم شود.برای آنکه در زندگیِ بَعدی تا ابد و برای همیشه در آسایش و شادی باشیم ، کافیست همین یک لحظه ی گذرای عمر این جرقه را خوب بمانیم...

دخترمن ماشاله غذا خور بود و خوب میخورد اما یه سره هم شیر میخواست از روی عادت تا خود صبح جفتمون بیدار بودیم 

دیگه دلمو زدم به دریا و تو ۱۸ ماهگی از شیر گرفتمش اصلا سخت هم نبود برخلاف انتظار که فکر میکردم بیقراری کنه هم نکرد شب اول تا بیدار میشد باباش میخوابوندش شب دومم کمتر شد شب سوم هم تا صبح راحت خوابید 

طی روز هم تا میگفت شیر میخواد با ژله و گوجه کته که عاشقشه سرشو گرم میکردیم  

نی نی یار جان لطفا دیگه کاربریمو نترکون     کاربری دست من امانته تا دخترکم بزرگ بشه تحویلش بدم تاپیکهای بامزه مونو بخونه کلی کیف کنه چقدر بامزه و شیرین زبون بوده وروجکم       عزیزان دوست داشتین برای سلامتی و موفقیتش یه صلوات مهمونمون کنید  

دیره...من ۸ماهگی از شیر شب گرفتم

👇❤دو تا بچه بودن توی شکم مادر.اولی  میگه تو به زندگی بعد زایمان اعتقاد داری؟ دومی: آره حتما. یه جایی هست که میتونیم راه بریم شاید با دهن چیزی بخوریم. اولی: امکان نداره. ما با جفت تعذیه می شیم. طنابشم انقد کوتاهه که به بیرون نمی رسه. اصلا اگه دنیای دیگه هم هست چرا کسی تاحالا از اونجا نیومده بهمون نشونه بده. دومی: شاید مادرمونم ببینیم. ولی مگه تو به مامان اعتقاد داری؟ اگه هست پس چرا نمی بینیمش؟ دومی: به نظرم مامان همه جا هست. دور تا دورمونه. اولی: من مامانو نمی بینم پس وجود نداره. دومی: اگه ساکت ساکت باشی صداشو می شنوی و اگه خوب دقت کنی حضورشو حس می کنی.مثل دنياي امروز ما و خدايي كه همين نزديكيست😍...........
اسی  میدونم بی مورده‌اما لطفا اگه‌میدونی راهنماییم کن دخترم ۳۷روزشه شبا خیلی کشو قوس‌میده و می ...

عزیزم یکی از قل های من این کارو میکرد بخاطر همین ریپلای کردم من برعکس میذاشتمش رو دستم یعنی کف دستم روی شکمش بود بعد آروم کمرشو ماساژ میدادم برای منم گریپ میکسچر و کولیکز و پدی لاکت جواب نداد فقط همین کارم بهش آرامش میداد

اسی  میدونم بی مورده‌اما لطفا اگه‌میدونی راهنماییم کن دخترم ۳۷روزشه شبا خیلی کشو قوس‌میده و می ...

شیر خشک رو قطع کن بچه ریفلاکس آلرژی میگیره درست میشه

بی همگان به سر شود بی تو به سر نمی شود❤❤❤

دلدرد داره گلم تا دوساعت بعد شیر خودت نباید شیر خشک بدی بهش خودت هم غذاهای مفخ دار نخور