2777
2789
حتما فردا میخرم واسش عوارض نداره؟۳۵روزشه

نه اصلا عالیه 

من تا یک سالگی دادم بهش 

قشنگ تکون بده قطره رو ۵ قطره فقط بده بریز قاشق تا دستت بیاد 

لایک نفرمایید دوستان به غیر از استارتر عزیز و کاربر محترمی که ریپلای کردم لااقل بفهمم پستم رو خوانده اید  عزیزان .زندگیِ فعلیِ من و شما در برابر زندگیِ بَعدی،بسیار کوتاه،بسیار فرعی وبسیار ریز و گذراست.همچون جرقه ای است که از آتش اجاقی بپرد و گم شود.برای آنکه در زندگیِ بَعدی تا ابد و برای همیشه در آسایش و شادی باشیم ، کافیست همین یک لحظه ی گذرای عمر این جرقه را خوب بمانیم...

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

من هم شیشه میدم هم شیر خودمو . شیرم خیلی نیست بچه میاد زیر سینه خسته میشه شیشه میخواد کلا نهایت ۱۰ د ...

اشکال نداره عزیز بده شیرخشک رو 

با شیرت سیر نمیشه مشخصه

لایک نفرمایید دوستان به غیر از استارتر عزیز و کاربر محترمی که ریپلای کردم لااقل بفهمم پستم رو خوانده اید  عزیزان .زندگیِ فعلیِ من و شما در برابر زندگیِ بَعدی،بسیار کوتاه،بسیار فرعی وبسیار ریز و گذراست.همچون جرقه ای است که از آتش اجاقی بپرد و گم شود.برای آنکه در زندگیِ بَعدی تا ابد و برای همیشه در آسایش و شادی باشیم ، کافیست همین یک لحظه ی گذرای عمر این جرقه را خوب بمانیم...
اشکال نداره عزیز بده شیرخشک رو  با شیرت سیر نمیشه مشخصه

هم سیر نمیشه هم حوصلش نمیکشه بمونه زیر سینه. راه حلی دارین بیشتر بمونه زیر سینه؟ و اینکه شیرم زیاد بشه

هذا مِن فَضلِ رَبی 💚
پس چرا اکثر میگن بچه تو اتاقشه😂یا بعضی فامیلا میپرسن جدا میخوابونی یا نه هنوز

چه جسااارتا 😁🤣🤣🤣

بنده خدا اونا فضولن میخوان ببینن با شوهرت فلان کارو نیکنی یا بچه نمیذاره 

🤣🤣

به من گفت قطع نکن  من شش ماهگی خودم قطع کردم چه خوبم میخوابید تا نزدیک سه هفته  رفتیم دع ...

منم قطع نمیکنم پس این دکتر به خاطر دندون هاش میگه خراب میشه اما چه کنم  خب میخواد دیگه 

هم سیر نمیشه هم حوصلش نمیکشه بمونه زیر سینه. راه حلی دارین بیشتر بمونه زیر سینه؟ و اینکه شیرم زیاد ب ...

اواز بخون براش لالایی 

موزیک ارامش بخش بذار 

عطر نزن یا شوینده لباس که ممکنه بچه اذیت بشه 

خودتم ابگوشت ماکارونی بخور سیرابی حلیم 

اینا زیاد میکنه 

چطوری

کلا از شیر براحتی گرفتمش یکی دوبار نق زد ندادم خوابید 

دوسالگی هم دیگ ندادم خودشم نخواست 

البته من شیرخشک‌میدادم 

درمن یک تیمارستان وجود دارد یک تیمارستان با هفتاد تختخواب هفتاد تختخواب با هفتاد دیوانه و سخت ترین کار دنیا را من میکنم  زمانی ک ازمن میپرسند خوبی؟ ومن باید یک تیمارستان هفتاد تختخوابی را ارام کنم و با متانت صادقانه ای بگویم بله امروز خیلی خوبم ....🤍دیدم ک برنداشت کسی نعشم از زمین..خود نعش خود به شانه گرفتم گریستم...🖤
منم قطع نمیکنم پس این دکتر به خاطر دندون هاش میگه خراب میشه اما چه کنم  خب میخواد دیگه

دندون که باور کن یه چیزی این وسط میلنگه 

چرا دوربر ما مثلا خواهرام خودمون دندونامون سیاه نشده بچه گی 

اونم از این اهن ایرانی بهداشت هست باور کن 

وقتی لو رفت دکترها گفتن اهن ایرانی ندید

خیلی ها شکایت بردن چرا بچه ههامون اینطور شدن و فلان از اهن ایرانی هستو ...

اینام اعلام کردن نه از اهن نی از شیر شب هست 

همین شیرو مگه روز نمیدی مگه روز نمیخوابه بچه 

به هر کی بپرسی دندون بچه ش سیاهه میگه اره اهن ایرانی دادم