2777
2789
عنوان

گم شدن طلا

324 بازدید | 13 پست

سلام بچه اگه یکی ازنزدیکترین انسان های زندگیتون بیادبهتون سربزنه وطلاهاش توی خونتون غیب شه درصورتی که خودتون وهمسرتون واون شخص توی اون خونه باشیدچکارمیکنیدمیشه راهنمایی کنید😔

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من شهرستان زندگی میکنم مامانم تهران یه ۶ساعتی فاصله داریم باهم اومده بودبهم سربزنه شب خودم طلاهاش روگذاشتم توجعبه گذاشتم توچمدونش که قفل هم داره فرداش هم سرجاش بودتارفتیم ازخونه بیرون وبرگشتیم دیگه مامانم چک نکردببینه جعبه سرجاش هست یانه تاوقتی که شب رسیدن تهران باماشین شخصی خواهرم اومده بودن چمدونش روتوخونه بازمیکنه میفهمه جعبه طلاهاتوش نیس

خواهرشوهرم ی شب مهمون دعوت داشت

همه ی ما بودیم

دستبند طلاش رو میز ارایش بود یکی برداشته بود

میخواست بره پیش از این جادوگرا یا رمال(اسمشونو نمیدونم) که با آینه و آب نشونت میدن کی دزدیده

خانواده شوهرم طبقه پایین خونمون هستن ولی نمازخونن وحج رفته مامانم میگه شایداوناورداشتن ولی بیشترشکش به شوهرمه چون یه خورده بعضی وقتادروغ میگه ولی من مطمئنم سابقه نداشته دست کج به مال کسی بزنه هیچوقتم چیزی گم نشده توخونمون طلاهای خودم همیشه توویترین خونه اس تابحال ازجاش حتی تکونم نخورده

ولی یه اتفاق عجیب دیگه هم افتادپلاک وزنجیرش روزیرموکت توی اتاق خواب پیداکردم ولی دست بندش آب شده رفته توزمین شوهرمم دست گذاشت روی قرآن که کارمن نبوده من دستم تنگ هست ولی مال حروم توزندگیم نمیارم ازیه طرفم میگم اگه کاراون بوده چراطلاهای خودمونبرده حداقلش آبرومون پیش تازه دامادمون نمیرفت 

خواهرم ۳ ماهی میشه ازدواج کرده شوهرشم فهمیده بودجریان روازخجالت آب شدم حالاگردن گرفتم واسه ی مامامم بخرم هم وزن طلاش روولی خب یه خورده دستم تنگه درحال حاضراونم همش زنگ میزنه پس چی شدپیدانشددیگه واقعااین قضیه شده سوهان روحم  نمیدونم بایدچکارکنم قبول نمیکنه ازطلای خودم بهش بدم 

2790
2778
2791
2779
2792