2777
2789
عنوان

چطور نشون بدیم ناراحتیم؟؟؟

179 بازدید | 7 پست

بچه ها شبتون بخیر امیدوارم حال دلتون خوب باشه امروز اتفاقی برام افتاد که خیلی ناراحتم کرد راستش من بواسطه سبک زندگی و شغلم خیلی پیش میاد که از دوست گرفته تا غریبه ازمن کمک بخوان منم تاجایی که بتونم واسه همه مایه میذارم و به جرات میتونم بگم هرکی منو میشناسه دوسم داره چه فامیل دور چه نزدیک حتی مادرشوهرم که زیاد با ازدواجمون موافق نبود بعداین ۶سال خیلی برام ارزش قائله اینارو گفتم بدونید به کسی بدی نکردم ازگل نازکتر نگفتم ولی رفتار جاریم که دوساله اومده تو خانواده رو اعصابمه در ظاهر خیلی زبون میریزه و خوش وبش میکنه جلوی بقیه اما امشب دومین بار بود که منو سرکار گذاشت و قرار بود راجب چیزی بمن خبر بده و کلا پیاممو نادیده گرفت آخرشم که همسرم به برادرش زنگ زد پیچوندن درحالی که از اول ازدواجشون تا الان بالاترین کادوها و پذیرایی ها از طرف من بوده و خیلی من وهمسرم کمکشون کردیم توقعی ندارم اما میتونست جواب بده بگه قضیه کنسله تامن منتظر نمونم.الان پس فردا قراره ببینمش نمیدونم چطور قیافه بگیرم براش که فقط خودش متوجه بشه تحویلش نمیگیرم؟چون اینکارو هیچوقت نکردم و بلد نیستم میدونم تابلو میشم.

دوست عزیز کامنت بنده در یه تاپیک صرفا برای اظهار نظر برای صاحب تاپیکه لطفا افراد دیگه رپلای نکنید.با تشکر

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سر سنگين باش باهاش سلام عليك طولاني نكن يه سلام سرد كن و يه جور رفتار كن اصلا نميبينيش حتي نگاشم نكن يا اگه خواستي نگا كني زير چشمي نگا كن يه چشم غره ريز با يه نيش خند و تمااااام😒🤣🤣

فقط بهش سلام کن ....ولی اگر من بودم جای شما بهش میگفتم فلانی جان لطفاً برای وقت و برنامه های من ارزش قائل شو من ساعت ب ساعت روزام برنامه ریزی شدست بخاطر شما کارام ب تعویق افتاد

عزیزم قیافه نگیر کاملا با صراحت و رک حرفتو بیان کن مثل یک شخص با عزت و با اعتماد به نفس قیافه گرفتن ...

حرف شما متینه ولی کلا ایشون آدم چیپ و سطح پایینیه ایشون حتی جنبه شوخی ندارن اگر کسی باهاشون شوخی هم کنه بهش بی ادبی میکنن خداروشکر که من تاحالا باهاش صمیمی نشدم اما کسیکه جواب شوخیو با بی ادبی میده فکر میکنید در برابر تذکر جدی چه واکنشی انجام بده؟

دوست عزیز کامنت بنده در یه تاپیک صرفا برای اظهار نظر برای صاحب تاپیکه لطفا افراد دیگه رپلای نکنید.با تشکر
فقط بهش سلام کن ....ولی اگر من بودم جای شما بهش میگفتم فلانی جان لطفاً برای وقت و برنامه های من ارزش ...

من تو زندگیم سعی کردم زیاد باکسی وارد بحث نشم تا حریمها حفظ بشه و مجبور نشم دفعات دیگه هم باهمچین شخصی دهن به دهن بشم فقط دوس دارم جوری ناراحتیم بهش منتقل بشه که خانواده ی همسرم مکدر نشن

حرف شما متینه ولی کلا ایشون آدم چیپ و سطح پایینیه ایشون حتی جنبه شوخی ندارن اگر کسی باهاشون شوخی هم ...

وقتی قاطعیت در عین حال متانت شمارو ببینه هر رفتاری هم کنه فقط سطح خودش نشون میده و اتفاقا بهتر باعث میشه دیگه کلا باهاش قطع ارتباط کنید با دلیل منطقی برای اطرافیان که بدونن کی مقصر بوده و سر چی بوده