2777
2789
عنوان

نی نی یار شب

296 بازدید | 10 پست

چرا تو یه تاپیک با یک نفر اختلاف نظر داریم و سریع طرف شروع می کنه به توهین کردن و شما رو تگ می کنیم شما به هر دو ما اخطار میدین 

یعنی با کسی که بی ادبی و توهین و بی احترامی کرده اونی که هیچ توهینی نکرده یه جور برخورد می کنید ؟؟؟؟؟ 

بخدا الان مخم سوت کشید یه کاربر. اومده هر چی دلش خواسته به من گفته کوری عقده ای هستی الی بلی 

و من چون جواب یه کامتش رو دادم اون هم در کمال ادب به هر دومون اخطار. میدین 

@نی_نی_یار_شب  

به نظرم خوبه شما هم یه جاهایی پاسخگو باشین به هر حال مسئول هستید و باید عادلانه رفتار کنید 

کلا اینجا اینجوریه

تا یه لباس رنگی نپوشی نمیفهمی که مشکی زیادم بهت نمیاد! تا کارما زنگ خونَتو نزنه به خودت نمیای! تا قلبت نشکنه مغزت کار نمیکنه! تا عاشق شکلات نباشی نمیفهمی که رژیم سخته! تا از دستت نره ارزشش رو نمیفهمی! تا دوستاتو نشناسی دو دستی به خانوادت نمیچسبی! ما آدمای نرسیدن یا نفهمیدن و درک نکردن نیستیم! فقط مشکل اینه که دیر به خودمون میایم. مهم نیست چند سالته؛ اگه اینارو درک کردی تو این زندِگیو بُردی.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

باز خوبههه به هر دوي شما اخطار ميده 🤣

من هر موقع بهم توهين شده تگ كردم به من توپيده🤣

ديگه تگ كردن ني ني يار رو بايكوت كردم 

اللَّهُمَّ صَلِّ على محمّدٍ وعلى آلِ محمَّدٍ، كما صَلَّيتَ على إبراهيمَ وعلى آلِ إبراهيمَ إنّكَ حَميدٌ مَجِيدٌ، وبارِكْ على محمدٍ وعلى آلِ محمّدٍ، كَما بارَكتَ على إبراهيمَ وعلى آلِ إبراهيمَ إنّكَ حَميدٌ مَجيدٌ 

کدوم تاپیک چیشده؟

𓆃ایران زمین𓄂      "نخستین گام برای از میان برداشتن یک ملت، پاک کردن حافظه آن است. باید کتاب‌هایش را، فرهنگش را و تاریخش را از بین برد. بعد کسی را گمارد که کتاب‌های تازه‌ای بنویسد، فرهنگ تازه‌ای جعل کند و تاریخ تازه‌ای بسازد...”.ملت هارا از تاریخشان دور نگه دارید در این صورت راحت کنترل میشوند. تاریکاندیشان می‌خواهند زنان را درسیاهینگه دارند ؛آن‌ها ازروشنشدن ذهن زن می‌ترسند؛چون می‌دانند زن بداند، به کودکش هم یاد خواهد داد ... *من خود اندوهگین نیستم اندوه عالمم، سرزمینی در سینه ام گریه میکند*

شما رو اخطار داده 

منو دو سه بار انقد یهویی تعلیق کرد تا دو روز تو کف علت تعلیق بودم😐

میگن وقتی سجده میکنی فکر کن سرت رو روی پای خدا گذاشتی از وقتی شنیدم دلم نمیخاد سرمو از سجده بردارم .......

باز خوبههه به هر دوي شما اخطار ميده 🤣 من هر موقع بهم توهين شده تگ كردم به من توپيده🤣 ديگه تگ كرد ...

آره بخدا 

والا توهین کردن که کاری نداره ما هم بلدیم با بی ادبی جواب بدیم تگ می کنیم که حداقل نخوایم توهین کنیم و بهمون هم توهین نشه ولی به خودمون که تگ کردیم هم اخطار میدن 

مثل اینکه بری پیش پلیس بگی فلانی ازم دزدی کرده خودت رو هم بگیرن