2777
2789
عنوان

نامزدم

| مشاهده متن کامل بحث + 365 بازدید | 64 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نه اتفاقاا  اون اصلا از من قرض نمیگره  من خودم بهش میدم قسطاشو میدم یا .. میگه  بهت ب ...

خیلی کارت اشتباهه خواهرانه نصحیتت میکنم مایه فامیل داریم ک این کاراروکردالان ک سرخونه خودشه ب شوهرش بگه پول بده برم ارایشگاه میگ خودت ک داری یاازبابات بگیراشتباه نکن همیشه ازمردت بخواه بزاربراش عادی بشه ک درقبال تومسئوله وبایدهزینه های توروبپردازه

🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️  نمیدونم چیکا کنم خودمم

ی روزی میاد دیگ واست ارزش قائل نیس چون خودتم واسه خودت ارزش قائل نیستی

لایک نکنننننننن لایک نکنننننننننن                مه ترسه … عاشقبه عاشق بوون ترسی ناوی ئه و په ره که ی شیت ده بیت شیتیش بو خوی دنیایه که!
   اصلا دخترا یا زنای دیگه رو میبینم تو سن خودم تعجب میکنم😐  تو این نه ماه عقد  ...

کار اشتباهیه. شغلت چیه ؟؟من تازه از دوست پسرم توقع دارم پولم بده حالا تو به نامزدت پول میدی 🤣🤣🤣😂

تنها می مانم عاشق تر زخمی تر
   اصلا دخترا یا زنای دیگه رو میبینم تو سن خودم تعجب میکنم😐  تو این نه ماه عقد  ...

ب فنا دادی خودتو

لایک نکنننننننن لایک نکنننننننننن                مه ترسه … عاشقبه عاشق بوون ترسی ناوی ئه و په ره که ی شیت ده بیت شیتیش بو خوی دنیایه که!