2777
2789
عنوان

نامزدم

| مشاهده متن کامل بحث + 365 بازدید | 64 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شایدم چون انقدرازت قرض گرفته وپس نداده عادت شده برات خودتواینجوری قانع میکنی

نه اتفاقاا  اون اصلا از من قرض نمیگره  من خودم بهش میدم قسطاشو میدم یا .. میگه  بهت برگردونم  پس نمیگرم که  

نه اتفاقاا  اون اصلا از من قرض نمیگره  من خودم بهش میدم قسطاشو میدم یا .. میگه  بهت ب ...

😮😳😳😳😳

لایک نکنننننننن لایک نکنننننننننن                مه ترسه … عاشقبه عاشق بوون ترسی ناوی ئه و په ره که ی شیت ده بیت شیتیش بو خوی دنیایه که!
خخ😫😂  انقد براش پول خرج کردم   اصلا کیف میکنم  نمیدونم چرا

اونم همنطوره؟

لایک نکنننننننن لایک نکنننننننننن                مه ترسه … عاشقبه عاشق بوون ترسی ناوی ئه و په ره که ی شیت ده بیت شیتیش بو خوی دنیایه که!
😶😶😶😶😶اولین زنی هستی ک اینو میگی

اصلا دخترا یا زنای دیگه رو میبینم تو سن خودم تعجب میکنم😐  تو این نه ماه عقد  ۹۰  درصد غذای بیرون من حساب کردم   یا براش کلی خرید میکنم و ....

چیکار باید کنم به نظرت؟؟؟

هزار تومنم از جیبت نره 

ببین کی بهت گفتم !!!!!!

بزار اون خرجت کنه خوبم خرج کن 

کارت خیلی اشتباهه مم اینو همینطور نمیگم

با توجه ب تمام مرد ها میگم 

هر مردی بد و خوب نداده با وجدان بی وجدان نداره 

اصلا عالی باشه 

درمورد تمام مردان صدق میکنه صحبتم 

اصلا دخترا یا زنای دیگه رو میبینم تو سن خودم تعجب میکنم😐  تو این نه ماه عقد  ...

میشه با من ازدواج کنی؟

قول میدم پولاتو یروز بت بدم🥲👍🏻

کسی رو نیمه‌ی راه ترک نکنید ، شاید این مسیر اون نبوده و فقط بخاطر تو اومده باشه .
کارت خیلی اشتباهه مم اینو همینطور نمیگم با توجه ب تمام مرد ها میگم  هر مردی بد و خوب نداده با ...

🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️  نمیدونم چیکا کنم خودمم