2777
2789
عنوان

جاری عوضیم

| مشاهده متن کامل بحث + 2034 بازدید | 107 پست
جواباتون عالیه میتونم باهاتون دوست بشم گاهی کمکم کنید تو رو خدا ممنون میشم

حتمااا هر وقت خواستی توی همین تایپیک بهم پیام بده 

سرنوشت، اسمش با خودشه ..هرچی توی سرمیگذره، همونو مینویسن✨😶

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

من شوهرم پشتمه از بس گذشت و فداکاری کاری کردم  خودش میگه ازت خجالت میکشم از بس خانوادم بیشعورن

خدارو شکر اما من خیلی تنهام شوهرم پشتم نیست الانم قرص اعصاب میخورم

😂😂😂

بخدا جدی میگم من ۳۷ سالمه اما همیشه لال و بی زبونم از خودم نمیتونم دفاع کنم الانم مریضم قرص اعصاب میخورم یعنی مریضم کردن از بس خودخوری کردم نمیدونم چرا خدا همش با ظالماست

چقدر بیخیال باشم انگار خدا منو نمیبینه

میبینه صبر داشته باش بهش فکر نکن ببین عزیزم کسی که بد جنسه تو سعی میکنی اونو اذیت کنی اون جلو تر راهشو بلده و شوهرشم باهاش ه اعصاب زیادی داری سلام کرد حواب بده اصلا انگار نیست 

من کاملا درکت میکنم حرفام از سر خوشی نیست دوست ندارم یه روز ببینی نه اعصاب داری نه حال خوب اونم بخاطر جاری

بخدا جدی میگم من ۳۷ سالمه اما همیشه لال و بی زبونم از خودم نمیتونم دفاع کنم الانم مریضم قرص اعصاب می ...

به سنو سال نیست که بعضیا بی سرو زبونن،بعضیا هم مثل من زبون درازن  متاسفانه ،منم ۲۰ سالمه ولی زبون دارم 😂

چه کاری قرص اعصاب  میخوری،گل گاوزبون بخور،گلاب بزن به سروصورتت،بیدمشکو،بهار نارنج بخور،شربت گلاب ،اینا اعصابتو آروم میکنه،

اینجوری فکر نکنو نگو،خدا همیشه مهربونه،این ادمان که خیلی بی درکن توکل کن بخدا 

به سنو سال نیست که بعضیا بی سرو زبونن،بعضیا هم مثل من زبون درازن  متاسفانه ،منم ۲۰ سالمه ولی زب ...

واقعا بیست سالته افرین ماشاالله ببخشید فکر کردم سنت بیشتره  کاش میتونستم تو ایتا یا روبیکا گاهی مشکلاتمو بگم جوابشونو بهم بگی اینجا گاهی نمیشه قبول میکنید بخدا دعاتون مبکنم

مثلا من تابستون رفتم خونه مادرشوهر ... راستش پریود بودم کمر درد داشتم جاریم تو اشپزخونه کار میکرد من ...

وقتی گفت چرا کپیدی جوابشو ندادی؟من نمیتونم هضم کنم برادرشوهر اینو بهم بگه.البته برادرشوهرم ندارم

واقعا بیست سالته افرین ماشاالله ببخشید فکر کردم سنت بیشتره  کاش میتونستم تو ایتا یا روبیکا گاهی ...

ارع بیست سالمه ،من توی روبیکا و ایتا نیستم عزیز ببخشید