2777
2789
عنوان

حرف زشت دوستم

390 بازدید | 39 پست

بچه ها دوستم ی روضه ای تو خونشون میخوان بگیرن بعد نهار هم هست به من گفت بیا تو هم بعد گفتم ببینم چی میشه گفت قطعی بگو چون سفارش غذا دارم گفتم باشه میام بعدش پیام داد که بدون آرایش بیا لطفا وگرنه فامیلا ولم نمیکنن دیگه 

خیلی زشت بود حرفش ب نظرم ناراحت شدم 

چی باید میگفتم 

خدایا شکرت

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

به نظرم چیز خاصی نگفته اگه خیلی صمیمی هستید

با افتخار آرمی هستم❤یه دختر هفت ساله دارم که عاشق بی تی اس و من اینجوری تربیتش کردم همه میگفتن گناهه تربیت دخترت خراب میشه...اما من گوش نکردم گذاشتم خودش علاقشو انتخاب کنه دخترم الان عاشق کوکی هستش....بعضی وقت ها با هم میشینیم انیمه هایی که مناسب سنش هستند رو نگاه می کنیم بعضی وقتا باهم چالش میگیریم بعضی وقت ها هم گند میزنیم به آشپزخونه و چند تا چیز و باهم مخلوط می کنیم و یه ترکیب سمی به وجود میاریم تازه هر چهارشنبه مسابقه مد داریم من اینجور مادری هستم شاید تربیت من واستون بد باشه ولی من نمیتونم بچمو افسرده بار بیارم مثل خودم...خواب بودم بیدار شدم خسته بودم شاداب شدم گریه کردم....کردم‌...کردم انگار که درست نمی‌شود!!!!مشترک گرامی این کاربر غمگین است به حرف هایش توجه نکنید....

شاید مجبور شده بگه به دل نگیر

عادت داری زیاد آرایش کنی؟

خدا جونم لطفا هر کی میخواد مامان شه به آرزوش برسون🤲🙂❤    آمممیییین                                                                دعا کنیم واسه هم🤗                                          شکرت که اینبار بچمو سالم و سلامت گذاشتی بغلم🤗🥲😍                            

خب یعنی تو خودت نمیدونی روضه رو با ارایش زیاد نمیرن؟ 

منم بودم بهم بر میخورد ولی خب بستگی ب میزان صمیمیتتون داره

آشنای عزیز  تو رو به حضرت زهرا (س)اکانتم رو چک‌نکن من از غم هایی به اینجا پناه اوردم که تو ازشون خبر نداری😭بذار راحت باشم😭 بمیرم برای دلِ هزار تیکه ام 💔
آره حرفش بد بوده

چی بگم بهش تازه من اصلا آدم بی عقلی هم نیستم که ندونم کجا باید چجوری برم آرایش میکنم ولی معمولی تازه حتی برای خیابون و بازار هم در حد خیلی کم بعد این اینجوری گفت 

خدایا شکرت