2777
2789
عنوان

کسی بچه اش کم کاری تیروئید داشت؟

16992 بازدید | 6 پست

سلام دختر5ساله ام تازگیا آز دادیم تیروئیدش کم کاره دکتر متخصص کودکان برای یکماه دارو نوشت گفت یکماه دیگه آز بده بیا ببینم جوابش رو، منم از یه متخصص غدد و متابولیسم کودکان وقت گرفتم یکماه دیگه همراه با آزمایش جدیدش برم پیش دکتر خواستم از تجربیاتتون بگید، من خودم دوران حاملگی تیروئید داشتم بعد زایمان حل شد شکر خدا 

دخترم 4 سالش بود یه دکتری یه عالمه آزمایش نوشت گفت کم کاری تیروئید داره آزمایشو برای بهترین فوق تخصص کودکان توی تهران بردم پرت کرد اونور گفت دیگه از این آزمایش‌ها نده، سالی یکبار هم بیار چکش کنم، شما هم قبل از دادن قرص با یه متخصص متبحر مشورت کن 

دخترم 4 سالش بود یه دکتری یه عالمه آزمایش نوشت گفت کم کاری تیروئید داره آزمایشو برای بهترین فوق تخصص ...

عدد  tsh چند بود؟  اخه دختر من قدشم کوچک مونده لاغر اندامه و.. علائمش رو داره 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عدد  tsh چند بود؟  اخه دختر من قدشم کوچک مونده لاغر اندامه و.. علائمش رو داره

همه به من میگفتن چقدر لاغره، کوچولو هست، من عکس از مچ، آزمایش گاز های خون هرچی فکرکنی انجام دادم ولی این دکتر خیالم رو راحت کرد ، شما هم بی خیال نشو فقط پیش یه متخصص غدد کودکان خوب ببر تا بگه قرص بخوره یا نه 

همه به من میگفتن چقدر لاغره، کوچولو هست، من عکس از مچ، آزمایش گاز های خون هرچی فکرکنی انجام دادم ولی ...

الان نمیتونم برم چون دکتر متخصص غدد کودکانی که مد نظرم هست و بهترین دکتره تا پنج هفته وقت نداره، برای پنج هفته دیگه میرم شما بچتون چند کیلو هست و قدش چنده و همچنین سنش