2789
عنوان

مادرشوهرم

425 بازدید | 24 پست

ن آدم بدیه نه خوب بالاخره مادرشوهر بازییاش هست . روش زیادی حساس شدم .جدیدا بچه دار شدم همش انگار میخواد بگه صاحب بچه ماییم. هی میگه پسر ما چطوره !پسر ما کجاست ... همش احساس مالکیت داره دست خودم نیست خیلی اعصابم می‌ریزه بهم از این جمله چی کنم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

پدر شوهر و مادر شوهر منم میگن دختر ما ،ولی من ناراحت نمیشم می‌ذارم پای محبتشون

خداوندا من در کلبه ی فقیرانه ی خویش چیزی دارم که تو در عرش کبریایی خود نداری،من چون تویی دارم که تو چون خود نداری👍😍

الهی ن بنظرم اصلا منظور نداره اصلا حساس نشو اون بنده خدا خودش پسر داشته و مطمعنا اگه حوصله بچه داری داشت خودش یکی دیگه میزایید...از دوس داشتنشه ک اینجوری میگه...نوه خیلی شیرینه دوسش داره ک اینجوری میگه

بی شعور اقتصادی بودن بهتر از بی شعور اجتماعی بودنه...با شعور باش خب؟؟؟؟ 

هر وقت گفت اشاره به شوهرت کن بگو پسرت اینجاس اگه منظورت بچه منه که مثلا خوابیده 

خدایی اینکار جالبی نیست. اونم مادربزرگِ‌.... شاید از محبت و دوست داشتن اینجور میگه 

منم آن شیخ سیه روز که در آخر عمر      لای موهای تو گم کرد خداوندش را ...🥀🥀     دشمنت را هم چو میخ خیمه می خواهم ، مُدام                  سر به سنگ و تن به خاک و ریسمان در گــردنش 🥺🥹💫💫

درکت میکنم ولی حساس نشو عزیزم

تو الان خودت مادر شدی و بچه داری

مادر با خواهر همسر فرق میکنه. درکش کن با مادر هیچ وقت جبهه نگیر. از وقتی شوهرت تو شکمش بوده زحمتشو کشیده و الان حتما احساس میکنه دیده نمیشه. خدایی من به مادر همسرم کاری نداشتم با اینکه از همین حرفا میزد ولی چیزی که دیوانم کرد رفتار شوهرم و خواهرش با هم بود...