2777
2789
عنوان

مهمانی

690 بازدید | 74 پست

سلام دوستان

من پنج تا برادر مجرد دارم و مادرم  و پدرم فوت شدند کل خانوادم ۶ نفر هستن کس دیگه ای ندارم...

خواهر شوهرم طبقه بالای مادرشوهرم زندگی می‌کنه هر کس مادرشوهرمو دعوت کنه اونا رو هم دعوت میکنن...

الان مادر شوهرم و پدر شوهرم از مکه اومدن بعد شوهرم گفت برای جمعه دعوتشون کردم مادر و پدرم و خواهرم و شوهرش و برادر بزرگش و زنش برادرشو (۶ نفر از خانوادشو)

بعد بهم گفت تو هم فقط مادرت رو دعوت کن(یعنی داداشام رو دعوت نکنم) منم گفتم دعوت نمیکنم

چون دوست ندارم داداشام تو خونه باشن من فقط مادرمو دعوت کنم

الان اعصابم خورده چون شوهرم می‌دونه من بدم میاد از اینکه کسی بخواد از خانوادمون یک یا دو نفر. رو دعوت کنه بهم گفتم یا همه رو دعوت کنم یا هیچ کدوم

ولی خانواده شوهرم (یعنی خواهر شوهر و برادر شوهرام) موقع پاگشام  فقط دو نفر از خانواده ۶ نفره منو دعوت کردن یا اصلا دعوت نکردن فقط من و شوهرم و خانواده شوهرمو دعوت کردند منم خیلی سر این قضیه ناراحت شدم اونموقع و شوهرمم می‌دونه ولی بازم برای بار دوم بهم گفت فقط مادرت دعوت کن،چطور اون می‌تونه ۶ نفر از خانوادشو دعوت کنه ولی من فقط یک نفر خیلی زشته آدم از یه خانواده ۶ نفره یه نفرو دعوت کنه داداشام دلشون می‌شکنه ازم ....

به نظرتون چی کار کنم ؟!!!

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

هیچی خانواده خودتو دعوت نکن ولی فردا هیچی درس نکن بشین بگو ایناکه خانواده من نیستن خودت درس کن

گفتم میکشم اونو اگه ترکم کنه🔪انتظارم این بود منو درکم کنه💔من کشتم عشقمو همینجا علام میکنم😈این دیگه چ حکمیه عاشقو عدام میکنن🚔قاضی حکمو نده ی چندتا خواهش دارم🙏اون خودش بلد نبود رفتنو یادش دادم👣جوونمو ولش کن مادرم گناه داره از همون روز قتل کنج خونه عزاداره👵پس حکم اون چیه قاقله قلب منه💘دفاعیه ندارم این تنها ترین حرف منه💔
هیچی خانواده خودتو دعوت نکن ولی فردا هیچی درس نکن بشین بگو ایناکه خانواده من نیستن خودت درس کن

وایی من گفتم من خورشت میپزم مرغ سوخاری هم از بیرون بیار میگه نه باید هم خورشت درست کنی هم کوفته هم برنج ...می‌زاره غذا نپزم؟!!!

ب نظر منم کار اشتباهییه باید همرو دعوت کنین ولی سعی کن این حرفارو با خوبی ب شوهرت بگی ک گارد نگیره

نمیتونم از خودم درست دفاع کنم از دست خودمم اعصبانی میشم چرا به موقع به جای سکوت باهاش درست حرف نمی‌زنم😢