2777
2789

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

حس ناگهانی ترس شدید، 

احساس درحال مرگ بودن، 

تپش قلب

افزایش تعداد تنفس حس خفگی و.... 

هر خانوم کاربر سایت باید بدونه:۱- اگه متحمل خشونت خانگی،افسردگی شدید و... بود  شماره ی 1480 مشاوره روانشناسی محرمانه« رایگان» میدن پشت خط تلفن. یا اینکه در مراکز دولتی یا مرکز بهداشت بخش زنان که برید مشاوره روانشناسی کاملا امن و محرمانه هست که هزینش ناچیزه درحد ده پونزده تومن حتی رایگانم میدن گاهی 2-اینجا افرادی هستن که ممکنه شمارو مسخره کنن و... شما برید علت روانشناختی مسخره کردن + اختلال شخصیت نارسیس+خشم جابه جا شونده رو گوگل کنید، میبینید که اونها آسیب دیدن و دست کمی از یه جانی روانی چاقو به دست دائم درحال حمله به دیگران ندارن. قبلا میگفتم به اینها اهمیت ندید اما الان میگم، خواهرانه حقیقت تلخ و علت بروز رفتارشونو بگید تا برا درمان اقدام کنن و هم خودشون راحت شن از عذابی که میکشن، هم دیگران در آسایش باشن. ممنون🌹🙏🏼

من یه روز چندبار حمله بهم دست داد اولین بار بود و نمیدونستم چیه، بعد تحقیق کردم در موردش و دکتر رفتم فهمیدم پانیک بوده، یک ماهی بود که خیلی استرس داشتم و به مشکلی برامون پیش اومده بود که هیچ راه چاره ای نداشت منم ذهنم به شدت درگیر بود روزی که حمله بهم دست داد از صبح سرحال بودم ولی تنها بودم نشستم یه فیلم خیلی ترسناک دیدم وسطش پاشدم برم آشپزخونه که دیدم سرگیجه خیلی وحشتناک دارم و چشمام سیاهی میره بعدش تا شب سه چهار بار به مدت حدود 15 دقیقه تنگی نفس سرگیجه خیلی شدید کشیده شدن روهای سر و گردنم و نفس نفس زدن، هر لحظه حس میکردم دارم سکته میکنم و راه نجاتی نیست واقعا وحشتناک بود رفتیم بیمارستان و سرم و آمپول زدم ولی خیلی طول کشید تا حالم نرمال بشه خدا نصیب هیچکس نکنه