2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سریر عزیز.ببخشید تاپیک قفل بود اومدم اینجا... 

شبایی که از فکر وخیال خوابت نمیبره پاشو نماز شب بخون.یا دورکعت بخون به نیت آروم شدنت. حتی اگه نماز خون نیستی ..بعد ذکر یا صبور یا حلیم زیاد بگو.. صبوری کن و بی محلی

.بالاخره خسته مبشه میره. اگه تو تاپیک قبلت چیزی گفتم که  ناراحت شدی معذرت میخوام..حلال کن

گاهی وقتا باید نقطه بذاری.  باز شروع کنی‌... باز بخندی...   باز بجنگی...🙃
سریر عزیز.ببخشید تاپیک قفل بود اومدم اینجا...  شبایی که از فکر وخیال خوابت نمیبره پاشو نماز شب ...

ممنون که نظرتونو برام گفتین، من بی تاب که میشم همین حوری حمع میشه تا دیگه فوران می کنه و فقط باید برم مشهد، تقریبا هر ماه میرم

منم بعد 5 سال سه ماه پیش آقا طلبید و پسرمو بردم پابوسش.. اصلا تو صحن یه آرامش عجیبی آدم داره.  هواایی شدم. کاش بازم بطلبه...هر روقت رفتی منم دعا کن..انشاالله به حق این روزا که مال حضرت فاطمه هست مشکلت حل شه.. روز شهادت حضرت فاطمم اگه میتونی نذری بده

گاهی وقتا باید نقطه بذاری.  باز شروع کنی‌... باز بخندی...   باز بجنگی...🙃

عزیزم تاپیک جدیدتون قفله اینجا یه چیزی بگم.

طبق نظر روانشناست پیش برو‌ کاملا درست میکه این حس هر چی ازش فرار کنی بیچارت میکنه

من تقریبا این شرایط رو داشتم .۹ یا ده سال درگیر بودم آخرشم با ارتباط گرفتن دوباره و مرور صدبار خاطرات و گریه و زاری و دعوا و .... حالم بهتر شد و با ازدواجش و قطع رابمون ۹۵ درصد خوب شدم.

از خ ا میخوام به دلت آرامش بده