2777
2789
عنوان

پایان ۲۵ سالگی

| مشاهده متن کامل بحث + 1650 بازدید | 114 پست
بخدا شاغلم  خودم اجتماعیم خانوادم اجتماعی هستن  کلی دوست و فامیل و اشنا داریم  هم ...

اون پسری که میترسه نه بشنوه

اصلا جلو نیاد بهتره

کسی که میخوای

وجودت، روحت، قلبت و زندگیت رو بهش تقدیم کنی

و بخشی از وجود اون رو دریافت کنی

و با شراکت هم زندگی بسازید

باید شهامت نه سنیدن رو داشته باشه

باید مسئولیت پذیر باشه

و

انتظار و آمادگی مقابله با ناملایمات رو داشته باشه

بنده مذکر هستم
اخه هر کی میومد خواستگاری میگفت پسر نمیخواد زن ایندش شاغل باشه برا اون گفتم

من تا شنیدم همه همسری میخان ک تو جامعه باشه اجتماعی باشه

خدا جانم شکرت                                                         آقایون درخواست ندین

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عکستو بذار اسی

نمیتونم 

چون اطرافیانم فکر میکنن من هزارتا خواستگار دارم 

اونوقت ی آشنا ایتجا باشه یا اگ خودت آشنا باشی من آبروم میره

خدا جانم شکرت                                                         آقایون درخواست ندین
اخه هر کی میومد خواستگاری میگفت پسر نمیخواد زن ایندش شاغل باشه برا اون گفتم

عجب!!!

اونیکه دنبال خانم شاغل میاد 

زن زندگی نمیخواد

همسر نمیخواد

اون مرد زندگی نیست

اون شوهر نیست

اون فرد،  کاسبه

و کیف پول میخواد

بنده مذکر هستم
این موضوع نیاز به زمان زیاد  مداقه در رفتار، گفتار و اخلاقیات  شناخت بادی لنگوئیج  ...

میدونید چون همه بهم میگن اخلاقت خوبه رفتارت خوبه 

نمیدونم اشکال از چیه

عجب!!! اونیکه دنبال خانم شاغل میاد  زن زندگی نمیخواد همسر نمیخواد اون مرد زندگی نیست اون ش ...

من همچین چیزی نگفتم 

گفتم خواستگارام اینطور میخواستن ی بار دیگه با دقت بخون بعد ریپ بزن

لطفاً درخواست دوستی ندید،، اگه جواب تاپیکاتونو میدم بدونید از رو خیر خواهیه دیگه هر جور دوست دارید قضاوت کنید من اصراری ندارم ، شنونده باید عاقل باشه، برام دعا کنید مشکلم حل بشه
عجب!!! اونیکه دنبال خانم شاغل میاد  زن زندگی نمیخواد همسر نمیخواد اون مرد زندگی نیست اون ش ...

چ طرز فکر غلطی

شما خانوما چرا به این ریزه کاری ها دقیق نمیشید؟

اصن دقت نمیکنی میگم من تازه شاغل شدم 

قبل اونم خبری نبود

شما خانوما چرا به این ریزه کاری ها دقیق نمیشید؟

شما آقای محترم چرا اینجایید مگه اینجا جای اقاست؟😏 کسی اینجا ب نظرات شما محتاج نیس شما رو خودت دقیق شو رو کلماتی ک مینویسیم دقیق شو بعد نظر بده 😏🤣

لطفاً درخواست دوستی ندید،، اگه جواب تاپیکاتونو میدم بدونید از رو خیر خواهیه دیگه هر جور دوست دارید قضاوت کنید من اصراری ندارم ، شنونده باید عاقل باشه، برام دعا کنید مشکلم حل بشه
اصن دقت نمیکنی میگم من تازه شاغل شدم  قبل اونم خبری نبود

ولش کن این اول نظر میده بعد میخونه🤣🤣🤣🤣🤣😏