2777
2789
عنوان

پایان ۲۵ سالگی

| مشاهده متن کامل بحث + 1650 بازدید | 114 پست
خب چرا ازدواج نکردی؟

میتونم بگم قسمت نشد خدا نخواست برام پدر و مادرم با اینکه سنشون خیلی بالاست ولی چون از همون اول لوسشون کردیم احترامشون گذاشتیم خیلی از خودشون دراومدن و یجورایی زندگیمو نابود کردن هر خواستگاری اومد به چپشون گرفتن و با اخلاق بد کاری کردن فرار کنه خودمم یه بار دوست شدم اونم نخواست باهام ازدواج کنه معرفی هم داشتیم اونم نذاشتن خلاصه که اینطور بگم انگار همه چی دست به دست هم داد که نشه و نشه 

من سراغ داشتم تا سی کسینیومده بعدش چندتا اومدن که مونده بودن کدومو انتخابکنن هرکدوم از اون یکی بهتر

آخه ۳۰ خیلی دیره😔😔😔😔😔

خدا جانم شکرت                                                         آقایون درخواست ندین

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بخدا شاغلم  خودم اجتماعیم خانوادم اجتماعی هستن  کلی دوست و فامیل و اشنا داریم  هم ...

ن بابا ب این چیزا نیس بعضیا خیلی پروان

تو توقعاتت چیه؟ خیلی بالاست یا ن 

معیارات چیه

شغلت چیه

شایدم بخاطر اینکه شاغلی نمیان

لطفاً درخواست دوستی ندید،، اگه جواب تاپیکاتونو میدم بدونید از رو خیر خواهیه دیگه هر جور دوست دارید قضاوت کنید من اصراری ندارم ، شنونده باید عاقل باشه، برام دعا کنید مشکلم حل بشه
میتونم بگم قسمت نشد خدا نخواست برام پدر و مادرم با اینکه سنشون خیلی بالاست ولی چون از همون اول لوسشو ...

نمیدونم چ بگم 

نمیدونم واقعا 

چ میخاد بشه؟

خدا جانم شکرت                                                         آقایون درخواست ندین
ن بابا ب این چیزا نیس بعضیا خیلی پروان تو توقعاتت چیه؟ خیلی بالاست یا ن  معیارات چیه ش ...

ببین من اصن تا حالا به کسی معرفی نشدم 

تا حالا کسی بهم نگفته مثلا معیارت چیه فلان کسم دنبال دختر میگرده یا مثلا ی پسری بیاد بپرسه 

واااا من تازه شاغل شدم قبل اونم خبری نبود 

نمیدونم چ بگم  نمیدونم واقعا  چ میخاد بشه؟

ببين دیگ کسی ازدواج سنتی نمیکنه هر پسری قسمتت باشه از خدا بخاه بیاد جلو و باهاشم دوست نشو ک وقتت تلف شه  تا ب شناخت رسیدی تصمیم بگیر. فرکانس و ارتعاشتم درست کن 

نه هیچی  هیچی  ی وقتا میگم نکنه من نامرئی ام

باورم نمیشه اخه مگه میشه ولی اسی یچی بگم همچین ازدواج هم چیز خوبی نیس سختی داره اعصاب خرد کنی داره من الان نامزدم همش میگم کاش اینم میگفتم ن اصلااااااا خیلی اوضاع سخت شده البته بخاطر خونوادش😒

لطفاً درخواست دوستی ندید،، اگه جواب تاپیکاتونو میدم بدونید از رو خیر خواهیه دیگه هر جور دوست دارید قضاوت کنید من اصراری ندارم ، شنونده باید عاقل باشه، برام دعا کنید مشکلم حل بشه
ازدواج سنتی سخت شده .‌ یعنی پسرا ام نمیتونن اعتماد کنن ‌ میگن احتمالا برم جواب رد بده . چون ال ...

پسری که مشکلی نداره(خودش و خانوادش) 

پسری که اعتماد به نفس داره

و واقعیت اجتماع رو فهمیده

هیچوقت نمیگه ممکنه جواب رد بده

پسری که رشد کرده و واقع بین هست

میگه:

من با توکل به خداوند جلو میرم، اگر جواب رد داد

که خواست خداست و صلاح در این جواب منفی هست

اگر هم جواب بله داد باز هم خواست خداست و صلاح

در همین جواب مثبت هست.

بنده مذکر هستم
نمیدونم چ بگم  نمیدونم واقعا  چ میخاد بشه؟

من اولا خیلی ناراحت بودم میگفتم یعنی اینهمه ارزو دارم بچه داشته باشم چرا خدا برام نمیخاد ولی بعدا دیگه بیخیال شدم از ناراحتی هیچی عایدت نمیشه به غیر مریضی های سخت ...بعضی وقتا بهونه برای خودم می اوردم که زشتم از من خیلی زشت تراش عروس شدن بهونه اوردم لاغرم دوستم که عین چوب خشک بود عروس شد گفتم فقیرم از من خیلی فقیرترش عروس شد...کلا به اینا نیست قسمتت که نباشه نمیشه هر چقدرم تلاش کنی

ببین من اصن تا حالا به کسی معرفی نشدم  تا حالا کسی بهم نگفته مثلا معیارت چیه فلان کسم دنبال دخ ...

اخه هر کی میومد خواستگاری میگفت پسر نمیخواد زن ایندش شاغل باشه برا اون گفتم

ببين دیگ کسی ازدواج سنتی نمیکنه هر پسری قسمتت باشه از خدا بخاه بیاد جلو و باهاشم دوست نشو ک وقتت تلف ...

پس چرا اطراف من کلی داره اتفاق میفته 

خب طرف میاد آشنا میشیم بعد اگ اوکی بودیم ازدواج میکنیم 

نمیخایم همون شب اول عقد کنیم ک

باورم نمیشه اخه مگه میشه ولی اسی یچی بگم همچین ازدواج هم چیز خوبی نیس سختی داره اعصاب خرد کنی داره م ...

آره میشه 

دروغ ک نمیگم 

طبیعیه باور نکنی 

چون ی سریا ک متوجه میشن باور نمیکنن

پسری که مشکلی نداره(خودش و خانوادش)  پسری که اعتماد به نفس داره و واقعیت اجتماع رو فهمیده هی ...

خب منم همینو میگم 

میگم ینی همه بتبد همینو بگن مثال دارم میزنمااا