2777
2789

من برای شفا بچم گرفتم پسرم ۳سالشع ازبچگی گفتن زنده نمیمونه سرطان داشت توی۶ماهگی گفتن زنده نمیمونه اما موند ۶ماه پیش حالش خیلی بد بود قرارشدسرشو عمل کنن دکتراگفتن۹۰درصد میمیره  به یه خانوم تومحله قبلی مادرم خیلی پاک وسربه زیره زیاد پیر نیست اما ۴۵ ایناشه ولی اصلا بادیدن چهرش من از بچگی ارامش میگرفتم وقتایی ک با مامانم میرفتیم مسجد ایشونو میدیدم همیشه بهم محبت داشت وبهم شکلات اینا میداد خلاصه ازبچگی خیلی حس خوبی بهش داشتم وهمه محله هم خوبیشومیگن گفتم برای دخترم دعا کن رفتم درخونش نشناخت معرفی کردم خودمو بغلم کرد گفتم بچم مریضه براش چله گرفت فقط رفتم بغلش گریه کردم براش دعا خوند باورم نمیشد بچم بعد عمل که بهوش اومد من حالم بد شد خودمم ۲روز بستری بودم بعد ۳ ۴ماه رفتم خونش کلی مواد غذایی گرفنم بردم براش ۲۰۰هم گذاشتم تو پاکت دادم بهش هنوز که هنوزه باورم نمیشه واین معجزه ای بود ک توزندگیم دیدم 

@نی_نی_یار_شب الان یه مدته به نفربا چند تا کاربری مختلف همش داستان دروغ حاجت روایی میگه نائب معرفی می کنه همش میگه یه خانم هست نفسش حقه ،خواهش می کنم کاربر بالا رو قطع دسترسی کنید و به کاربرا تذکر بدین گول این کاربرا رو نخورن،  خیلی تو سایت زیاد شده 

خدایا شکرت ❤️ مطمئن باش همون خدایی که یونس رو از دل ماهی نجات داد، خدای شما هم هست ، شما رو هم از غم و غصه نجات میده و دعایت را مستجاب میکنه❤

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

@نی_نی_یار_شب    اگه لطفا پیغام منو گرفتین لایکم کنید 

یه مدته تو سایت خیلی زیاد شده خیلی ها گول خوردن

خواهش می کنم یه تاپیک بزنید در این مورد 

خدایا شکرت ❤️ مطمئن باش همون خدایی که یونس رو از دل ماهی نجات داد، خدای شما هم هست ، شما رو هم از غم و غصه نجات میده و دعایت را مستجاب میکنه❤