2777
2789

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

پریودت نامنظم؟

اره، من یه سقط داشتم بعدش خیلی نامنظم شدم و یکم تنبلی دارم، دوماه استرادیول و پروژسترون خوردم، متفورمین دارم می خورم ۲۴ ام آبان پری شدم اولین ماه اقدام هست

یک هفته قبل موعد پریودی درد داشته باشی بخاطر این ک میخوای پریود شی 

اگه وسط سیکل قاعدگی دل درد ریز باشه بخاطر آزاد شدن تخمک اگه بعد تموم شدن پریود ک اقدام میکنی ب بارداری ی روز بعد رابطه یا همون روز درد کنه تنبلی تخمدان

علائم تنبلی تخمدان 

پریودی نامنظم

پوست صورت چرب

موی زائد

ریزش موی سر

جوش...

یعنی روزی که بفهمم باردارم مادر دارم میشم ...یعنی میشه؟💔💔💔💔فقط اینو میفهمم که خدا این همه مددت داشته صدامو میشنیده و 
اره، من یه سقط داشتم بعدش خیلی نامنظم شدم و یکم تنبلی دارم، دوماه استرادیول و پروژسترون خوردم، متفور ...

تا تنبلی تخمدان رفع نشه باردار نمیشی منم دوسال اقدام کردم  و ۴ ماه پیش دکتر رفتم کلبرگولین و دوفاستون داد خوردم گفت وزن بیار پایین قدم ۱۶۹ وزنم ۸۱ بود دوماه رفتم باشگاه امروز وزن کردم شده ۷۶ از موقعه ای ک باشگاه میرم و قرص میخورم پریودم منظم خدا رحم کنه خیلی  دلم بچه میخواد ☹

پارسال دکتر ب من متفورمین دادخوردم عوارض داد اینا رو دیگه نمیدونم اگه کسی از کابرگلین و دوفاستون اطلاعات داره ممنون میشم بهم بگه اثر میکنه یا ن

یعنی روزی که بفهمم باردارم مادر دارم میشم ...یعنی میشه؟💔💔💔💔فقط اینو میفهمم که خدا این همه مددت داشته صدامو میشنیده و 
والا من بعد اقدام مث پریودی درد میکرد فک میکردم عفونتی چیزی دارم  ولی باردار بودم

مآه های قبلش اینجوری نبودین؟ منم از روز بعدش رحمم می گرفت اما خفیف بود، تا الان که روز ۲۱ هستم ادامه داره اما الان دویدم زیر دلم خیلی تیر می‌کشه و شدید شد، امیدوارم برای پری شدن نباشه😩😩

یه هفته بعدش به شدت تیر میکشید زیر دلم کمرمم همینطور

کاش خدا بخواد و منم باردار باشم منم هفته پیش اقدام کردم از روز بعدش عضلات رحمم منقبض می‌شد اما امروز درد زیر دلم خیلی شدید شده، شایدم چون دارم پری می‌شم اینجوریه، نمی دونم توکل به خدا