2777
2789

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

منم میخوام اموزش ببینم فعلا دارم اموزشای مجازی میبینم بنظرم لاین خوبیه ابنکه میگن اشباعه اصلا اینطور نیست کارت خوب باشه مشتری داری بعدمشتری همیشگی میشه هردوهفته میادترمیم 

. 🌻🌻💚
منم میخوام اموزش ببینم فعلا دارم اموزشای مجازی میبینم بنظرم لاین خوبیه ابنکه میگن اشباعه اصلا اینطور ...

اره منم کیخام اموزش ببینم.هزینه شو به شما چند گفتن؟

اره منم کیخام اموزش ببینم.هزینه شو به شما چند گفتن؟

اموزش مجازی هزینه پایین گرفتم 

ولی حضوری لاین پودر وژل وطراحی ناخن وپدیکور ۵تومن وسایل حین اموزش هم بم گفتن باخودمه 

ولی من گفتم بهتره اول برم اموزش مجازی ببینم یه چیزی بیاددستم ببینم علاقه دارم کارش چجوریه اگه چیزی یادگرفتم وسیله بخرم کم کم 

قبل دوره کاربامواد دیدم ولی ازرنگ خیلی ضربه خوردم رنگ واقعا سخته هرمویی رنگ بازنمیکرد بعضی موهابه رنگ حساسیت دارن وبومواد شمیایی و...ازیه طرفم مشتری ش کم شده خانوما اکثرا توخونه مواد رنگ قاطی میکنن میزنن کراتینه هم باز گاز مواد اسیبش زیاده

. 🌻🌻💚
اموزش مجازی هزینه پایین گرفتم  ولی حضوری لاین پودر وژل وطراحی ناخن وپدیکور ۵تومن وسایل حین امو ...

ینی منم نرم؟من یه حا بهم گفتن فقط کاشت با ژل پ کاشت با پودر ۵تومن.یجا گفتن ۳۵۰۰.نمیدونم از نظر شما کدوم درسته

ینی منم نرم؟من یه حا بهم گفتن فقط کاشت با ژل پ کاشت با پودر ۵تومن.یجا گفتن ۳۵۰۰.نمیدونم از نظر شما ک ...

کاشت ژل وپودر مکمل هم دیگه ن باید ببینی مربیت کیه ناشی نباشه من مربی رنگم فقط دنبال پول بود بعضیا بزور چارتاکلمه میگن دنبال اینن پولوبه جیب بزنن اکثراهم دوره های ناخن ۷تا۱۰روزه ببین پشتیبانی داره میزاره مدل ببری پیشش بزنی باش حرف بزن بگو صفرتاصدمیخوام که بعدهی نگه فلان قسمت یادندادم بایداینقدبدی بت یادبدم

. 🌻🌻💚

یکبار برای همیشه ناخن رو آموزش ببین و همه عمر کسب درآمد کن 🤩🤩

آموزشی که درمحیط آرام باشه تک نفره و باتوجه مربی باشه صفرتاصد تمام متدهای جدید روسی باتمام متریال های پودری ،ژلی ،لمینت وتکنیک های طراحی و دیزاین رو بهت آموزش بده قیمت بسیار به صرفه و مناسب 

با پشتیبانی مربی 

و ارائه مدرک پایان دوره 🤗

۰۹۳۵۱۰۹۰۹۷۷➡️

nailartist_sanaz1