2777
2789
عنوان

ضربان قلب جنین

2340 بازدید | 37 پست

سلام دوستا ،میخواستم بدونم ضربان قلب تو هر هفته تغییر میکنه ؟من ۶هفته و ۱روز رفتم سونو ۱۲۰بود 

اخه از اون روز به اینور دکتر نرفتم نوبتم ۲۱م گاهی استرس میاد سراغم 

اینو نمی‌دونم عزیزم ولی من هفته قبل رفتم هشت هفته و پنچ روزم بود ضرباتش 166بود 

یا همه...یا هیچ!                                            راضی به بودن های نصفه و نیمه ی هیچکس در زندگیتان نباشید،                                             حتی با بهانه ای به نام عشق

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

پس تغییر می‌کنه 🤣😅

یا همه...یا هیچ!                                            راضی به بودن های نصفه و نیمه ی هیچکس در زندگیتان نباشید،                                             حتی با بهانه ای به نام عشق

چکار ب ضربان قلب داری الکی ب خودت استرس نده تا زمانی که ویار داری تا هفته ۱۴( متغیره )خیالت راحت باشه  الان خوش و خرم این روزا رو بگذرون 

ان شاا... بارداریت بی خطر عزیزم 😘

چکار ب ضربان قلب داری الکی ب خودت استرس نده تا زمانی که ویار داری تا هفته ۱۴( متغیره )خیالت راحت باش ...

اره ویار ک دارم ،کشاله رونمم به شدت گاهی درد میکنه وقتی سرمامیزنه میزنه به مثانم 

الان چند هفتت ؟

امروز نه هفته و پنچ روز 

فک کنم باهمیم 

امروز چن هفتته