2777
2789
عنوان

قطع شیر شب، کمک 😢

17964 بازدید | 13 پست

سلام دوستان

دخترم نه ماه و ده روزشه، هفته قبل سرماخورده بود بردمش دکتر، یه دکتر جدید بردم که متخصص اختلالات خواب کودکانه. گفتم دخترم شبا خوب نمیخوابه، زود زود بیدار میشه. گفت ۵، ۶ ماهگی باید شیر شبشو قطع میکردی جای خوابشم جدا میکردی. سریعا این دو کارو انجام بده وگرنه خیلی به مشکل میخوری. دخترم شبا هر یه ساعت بیدار میشه اکثرا تا شیر ندم نمیخوابه، میدونم گشنش هم نیست فقط دوست داره سینه تو دهنش باشه، انگار اینطوری مطمئن میشه کنارشم. حالا به نظرتون چطوری میتونم شیر شبو قطع کنم؟؟ کسی تو این سن یا زودتر انجام داده؟

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

پسز من تا دو سالگی ک از شیر گرفتم شیر شب خورد . شبا موقع خواب ی غذایی ک دوست دارع درست کن بده بخوره . بعد غذا آبم‌بده بهش . شیرم  بده که بخابه. این طوری شب بیدار نمیشه پسر من بد غذا بود زود گرسنه میشد شبا بیدار میشد . 

ن بابا گناه داره پسر من ک ۶ ماهشه تا صبح ۳ باری برای شیر بیدار میشه من ک قطع نمیکنم

دختر منم تا حدود ۶ ماهگی دو سه بار بیشتر بیدار نمی شد، از ۷ ماهگی به اینور خیلی بد شده، هر یک ساعت بیدار میشه. از دکترش پرسیدم گفت بخاطر اضطراب جداییه که از ۷، ۸ ماهگی به بعد ایجاد میشه

بچه منم یکساله هم تو بغلم میخوابه هم شبا بیدار میشه شیر میخوره دلم نمیاد چطور تو این سن میگن جدا بخ ...

منم برام سخته ولی میدونم که هر دو کار به نفع بچه س، هم قطع شیر شب هم جدا خوابیدن. فعلا که نتونستم شروع کنم

پسز من تا دو سالگی ک از شیر گرفتم شیر شب خورد . شبا موقع خواب ی غذایی ک دوست دارع درست کن بده بخوره ...

دقیقا همینکارارو میکنم ولی اصلا ربطی نداره سیر باشه یا گرسنه، دکتر گفت زود زود بیدار شدنش بخاطر اضطراب جداییه که تو این سن طبیعیه، و وقتی بیدار میشه شیر بدی بهش بدنر میشه هی زودتر بیدار میشه

دخترمنم هشت ماهو سه روزشه خود ب خود یه ماهه ک شبا شیر نمیخوره موقع خواب میخوره تا هشت صبح ولی مشکل من پستونکشه چطور ترکش بدم شباهم باید دهنش باشه وقتی هم ک در میاد گریه میکنه باید بیدار  شم بذارمش دهنش

دخترمنم هشت ماهو سه روزشه خود ب خود یه ماهه ک شبا شیر نمیخوره موقع خواب میخوره تا هشت صبح ولی مشکل م ...

خوش بحالتون، من حاضرم شبا سه ساعت مداوم بخوابه هر چقد میخواد پستونک بخوره 😁

دقیقا همینکارارو میکنم ولی اصلا ربطی نداره سیر باشه یا گرسنه، دکتر گفت زود زود بیدار شدنش بخاطر اضطر ...

بله پسر منم اضطراب جدایی داشت شیر خوار بود .اما دکتر گفت طبیعیه از خودت جداش نکن استرس نگیره راجع به شیر شب چیزی نگفت نمیدونستم ربط داره ک الان شما گفتی . اون موقع خواستم ختنه کنمش . دکتر گفت بذار بعد از شیر گرفتن ک زیاد استرسی نشه . الان ۳.۵ سالشه بهتره ولی مثل خواهرش مستقل نیست . دختر ۳ سالش بود دو سه شب پیش مامانم وایمیستاد ولی پسرم یک ساعتم تنها واینمیسته هیچ جا . و اگه خواهرش پیشش نباشه نمیتونم جایی بذارمش .