2777
2789
عنوان

خونمون همیشههه کثیف و شلوغه+عکس

3929 بازدید | 125 پست

دخترم ۱۸سالمه هرچییی تمیز میکنم پشت سرم کثیف میشه 

مامانم اصلاا نظم ندارهه مثلا جانمازش هیچ وقت از وسط جمع نمیشه 

روی کابینتا همیشههه شلوغه دیگه خستهه شدم بس گفتم و بس تمیز کردم میخوام از این به بعد تمیز میکنم بابت هر شلوغی ۵۰هزار بگیرم شاید به خودش اومدد

(قبلاهم اینجوری نبوده هاا چندسالی هست اینجور شده )

اگه دوست داشتی برای بابام دعا کن🥰سیاه قلم کار میکنم❤کاربری دست ۳تا دوسته🫶کاربر اصلی ام آموزش مجازی سیاه‌قلم دارم  ترمی ۷۵ هزارتومن اگر دوست داشتی بهم اطلاع بده اینستامو بهت بدم

شاید افسرده‌ شدن

وَلاَ تَقْتُلُواْ أَوْلادَکُمْ خَشْیَةَ إِمْلاقٍ نَّحْنُ نَرْزُقُهُمْ وَإِیَّاکُم إنَّ قَتْلَهُمْ کَانَ خِطْءًا کَبیرًا🌺و فرزندان خود را از ترس تنگدستی نکُشید[که]ما به آنان و شما روزی می دهیم; به راستی کشتن آنها گناهی بزرگ است.     سوره مبارکه أسراء آیه۳۱.       امضام از اول عضویتم همراهمه❤️ خیلی دوستش دارم. امیدوارم بتونم با یادآوری دائمش جون جوجه کوچولوها رو نجات بدم☘️

مامانت چقدر برعکس مامان منه😐🤌🏻

از بعضیا قشنگ تر خاطراتشونه!🙂🖤....                خودشون دیگه دوس نداری توی زندگیت راه بدیا ،          دیگه جایی برای خودشون نمونده !... اما خاطراتشون هنوز قشنگه...!!(:

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

کو‌عکس 

آرزو کـن. . . . گـوش های خــدا پــر از آرزوست. . . . و دســت هایش پــر از مـعجـــزه. . . . شایـد بـزرگتـــرین آرزوی تـو... «کـوچـکتـرین معجـــزه ی خــدا» باشـد . . . بعد از کلی سختی خدای مهربونم معجزه اشو گذاشت تو دلم ، برا سلامتیش دعا کنید مهربونا💞 خدای مهربونم دامن همه ی منتظرها رو سبز کن ، الهی آمین 💞

وا خب روزی چندبار باید تمیز شه من ک دائم درحال تمیز کاری ام بعد تمیز میکنم بعد باز یه چای ک میخوریم خونه بهم میریزه باز اول باید تمیز کنم

زیبای حقیقی اسم یه سریال هست اعتماد به نفس کاذب ندارم  

سن ک میره بالا ادم سختشه جم کنه

این همه شمارو بزرگ کرده جمع کرده دور بر خونشو الان نوبت شماس راه ببریش جمع کنی هم برا خودت خوبه هم کمک دستی ک 

همینجوریش یه شهر بام بَده...تو سمت من باش عذابم نده🍁

خودتو بزار جای ما مادرا هرچی تمیز میکنیم از اینور بچه ها میریزن 

الآنم نوبت مامانته بریزه تو جمع کنی🤭

خاطره خوب کسی شو حتی اگر قرار بر همیشه بودن نیست،    آنی شو ک وقتی در ذهنش آمدی  چشمهایش تو را لو دهند!                                                                          

مادرشوهر من میاد خونم جانماز و چادرمو برمیداره همونجوری باز ولشون میکنه وسط هال. تشک اینام واسه خواب برمیداره فقط پرتشون مبکنه تو اتاق

پَ بُزرگــــ   میشــــَـم...واسه هر کـــی که کوچـــــیکم کرد....