2777
2789
عنوان

یه سوااال😂🥲

143 بازدید | 18 پست

بنظرتون چی بیشتر چهره رو خوشگل میکنه مثلا مژه کاشتن زاویه فک به غیر از عمل بینی که بتونم انجامش بدمم هم برا خودم تنوع شه هم چهرم بیشتر به چشم بیاد مرسی😂🥲🥺

((در خود بطلب هر آنچه خواهی که تویی.))🤍❤کاربری دست 2 نفر خودم(هانی) و رفیقم(یلدا) است❤️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

زاویه فک قشنگه ولی خیلی ب فرم ‌و بقیه اجزای صورتت ربط داره ک بهت بیاد یا ن

اول عمل بینی انجام بدی ک خیلی بهتره چرا نمیتونی؟

امیدوارم برنده بشی، توی اون جنگی که به هیچکس درباره اش نمیگی:)

من زاویه فک خوشم میاد😈

😈😈😈ما نسل بدجنس گرا هستیم،هرچه بدتر باشند،بیشتر جذبشان میشویم.😈ازکی اینقدر بدجنس شدی؟؟؟از وقتی که به ذات اصلی آدما پی بردم.😈مهربونا واقعیتا رو بهتون نمیگن،حقیقت رو همیشه از ما بدجنسا میشنوین. 😈یه دختر بد می ارزه به صدتا خوب!🖤.😈تا وقتی بد نشی نمی‌فهمن چقدر خوب بودی!😈😈😈.دَر حال مَرگ ████████▓99%.🖤🖤😈😈

پوووست

از حدو مرزایی که دارین کوتاه نیاید کسی که واستون ارزش قائل باشه بهش احترام میزاره....(کاربر آقا نیستم) (ممنون میشم لایک نکنید)             حرفی..؟! سوالی...؟! جواب میدم:                        https://abzarek.ir/service-p/msg/1998656                     ‏          مترسک: من مغز ندارم، تو سرم پُر از پوشاله.دوروتی: اگه مغز نداری پس چجوری حرف میزنی؟ مترسک: نمیدونم ولی خیلی از آدم‌ها هم هستند که بدون مغز یه عالمه حرف میزنن.        

مژه خيلى تاثير داره به نظرم، فقط ٢٠ روز يبار بايد برى ترميم، من خودم مژه واليوم گذاشتم، از سايز سيزده تا ده

حسرت واقعی را آن موقع ميخوری كه بفهمی، اندازه سن و سالت زندگی نكرده ای  

معمولا با عمل دماغ بیشتر تغییر میکنه بعد زاویه فک بعد بقیه جزئیات ..ولی بهت بگم اگه دماغت زیاد ارادی نداره طبیعی بودن همیشه قشنگ تره ..اگه شروع کنی به این کارا دیگه میوفتی داخلش نمیتونی بیای بیرون هر روز میخوای یه بلای جدید سر صورتت بیاری..سعی کن پوستتو خوب نگهداری