2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ماشاءالله خدا براتون حفظش کنه. دیروز سردرد داشتم 

مرسی گلی.اصلا فکرو خیال علائم نکن یکی میگفت حالت تهوع داست یکی میگفت تا نافش تیر می‌کشید یکی میگفت دوروز بعد انتقال یه لک کمرنگ ببینی نشونه لانه گزینیه.من هیچیم نبود تااخرشم ن تهوع داشتم ن چیز دیگ یه وقتایی شک میکردم ک واقعا حاملم پس چرا ویار ندارم

مرسی گلی.اصلا فکرو خیال علائم نکن یکی میگفت حالت تهوع داست یکی میگفت تا نافش تیر می‌کشید یکی میگفت د ...

منم الان گاهی شک میکنم که اصلا انتقالی داده شده یانه، گاها حالت درد پریودی خیلی خفیف و گذرا گاها نفخ و اینا رو داشتم و اینکه یبارم پاهام و انگشتام خیلی سرد بود

منم الان گاهی شک میکنم که اصلا انتقالی داده شده یانه، گاها حالت درد پریودی خیلی خفیف و گذرا گاها نفخ ...

حتما مثبت میشه مطمئن باش و با جوجه تو دلت حرف بزن.چندتا انتقال دادن برات؟

واقعا ؟ خدا از دهنت بشنوه .دوتاانتقال دادن. ازکحا مطمینی مثبته😃

اولا یه حسی بهم میگ مثبته.دوما همیشه مثبت اندیش باش و از رحمت خداناامید نشو.من درست وقتی ک از همه جا ناامید شده بودم و هیچ امیدی نداشتم فقط گفتم آخرین انتقالمو انجام بدم ک بعد پشیمون نشم واقعا امیدم صفر بود وقتی جواب آزمایش شوهرم گرفت وسط خیابون از خوشحالی جفتمون گریه میکردیم 

اولا یه حسی بهم میگ مثبته.دوما همیشه مثبت اندیش باش و از رحمت خداناامید نشو.من درست وقتی ک از همه جا ...

اره من همون لحظه انتقال حس ششم گفت مثبته هر دوشم گرفته. نمیدونم چرا اینجوری به دلم افتاد. هفت روز دیگه آز میدم