2777
2789
عنوان

بچم پسر شده...

| مشاهده متن کامل بحث + 1462 بازدید | 48 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

شوهر من و کل تیر و طایفه میگن پسر میترسم دختر شه😅 من خودم دختر دوس شوهرتم یکم بگذره یادش میره بزا ...

عزیزم 🥺 قطعا چیزی ک صلاحه رو خدا میده ب دامن مون خانواده شوهرمم پسر دوستن ولی خودش عاشق دختره

ایشاالله میاری حالا چهارمیو؟ منم دوتا پسر دارم همین شنبه فهمیدم دومی هم پسرِ

من خودم تک فرزندم واسه همین خانواده شلوغ دوست دارمو احتمال زیاد بیارم 

اما تفاوت سنی کم واسه بچه ها دوست دارم اما الان خداییش گیر گیرم چون شاغلم هستم ..اصلا بعضی وقتها نمیفهمم کی خوابم برده🤣احتمالا بزارم پسر بزرگم بره مدرسه بعد حداقل کاراشو یکیشون خودش بکنه 

همینو بگو. الان پز دخترداری مد شده و شده روشن فکری، شوهرم تو اینستا ناز میده دخترمونو عکس میزاره بعد ...

همشون همینن 

منم جفتشو دارم

کلا  خیلی خوشحال بود دومی دختره اونم در طول شبانه روز پنج دقیقه نگه نمیداره با اوضاعی که بچه کلا گریه نمیکنه ارومه 

با پسره هم  کلا ممکنه در شبانه روز۱۰دقیقه هم وقت نذاره 

😐

قد۱۸۰-وزن فعلی70🧑🏼‍🦯وزن هدف۶۵
خونه شما دنیا برعکسه

اتفاقا الان ۹۹ درصد مردا دختر دوست دارن خداییشم شیرینی که دختر داره پسر نداره

اما من دوس دارم بچم پسر باشه

اعصابم نمیکشه چهار روز دیگه دخترم دوس پسر بازی کنه هر چی بگم اخر عاقبت نداره تو مخش نره🤣🤣🤣🤣🤣

اتفاقا الان ۹۹ درصد مردا دختر دوست دارن خداییشم شیرینی که دختر داره پسر نداره اما من دوس دارم بچم پ ...

پسرا هم دختر بازی میکنن باید نصیحتش کنی،😬😬😂

شب پنجشنبه بود شبی که خدا تو رو توی دلم گذاشت انشب همه ملائکه نوید آمدن یار مهدی عجل الله را دادند
پسرا هم دختر بازی میکنن باید نصیحتش کنی،😬😬😂

نه دیگه پسرمو از بچگی نصیحت میکنم میگم دل هیچ دختری رو نشکن میگم زن و دختر احترامشون واجبه میگم وقتی به زنت احترام بزاری یعنی به من احترام گذاشتی چون مردی که با زنش مثل یه پرنسس رفتار کنه نشون میده تو دستای یه ملکه بزرگ شده 😢ولی دختر میترسم یکی بیاد دلشو ببره بعد دلشو بشکنه😭😭😭😭ولی با همه این تفاسیر زر میزنم 🤣اگه دوتا بچه داشته باشم و هر دو پسر باشه دق میکنم از ناراحتی🤭در کل هر دو شیرینه ولی دختر شیرین تر اما سخت تر😢 چند روز پیش یه تاپیک یکی زده بود که دختره ۱۱ ساله خودشو میزده زمین شوهر میخاسته🤣