خانوما بیاین ب درد و دلم گوش بدین امروز رفتم سونوگرافی معلوم شده بچم پسره بچه اولمون دختره حالا شوهرم از اینکه فهمیده پسره ناراحته عاشق دختره بشدت بهش میگم خواست خدا این بوده اصلا جنسیت دست من نیست حالا آقا رفته تو خودش از صبح
شما همان کتابهایی هستید که میخوانید، فیلمهایی که میبینید، موسیقیای که گوش میدهید، آدمهایی که وقتتان را با آنها میگذرانید، گفتوگوهایی که مشغولشان میشوید.آنچه به مغزتان میخورانید را خردمندانه انتخاب کنید ...!🌱🤍
منم بهش میگم تازه سر بچه اولمون میگفت کاش دوقلو دختر بود 😔
بگو ایشالا سومی 👀
🧸از اون عروسک بچگی هات که همیشه ترس گم شدنش رو داشتی چه خبر؟📰از اون روزنامه دیواری دوران مدرسه که به خاطرش با دوستت دعوات شد چه خبر؟ 📝از اون امتحان ریاضی که شب قبلش از استرسش خوابت نمیبرد و دستات میلرزید چه خبر؟ 🧪از اون نمره امتحان علوم که به خاطرش گریه کردی چه خبر؟👐 از خودت چه خبر؟ اونا همه تموم شدن و خاطراتشون هم تا وقتی این متنو نخوندی یادت نیومد.بیشتر حواست به خودت باشه❤️ خیلی دلم میخواست همیشه بگم به قول فلان استادمون که فلان حرفو میزد،ولی متاسفانه چنان حافظه ضعیفی دارم که نه حرفشون یادم میاد نه فامیلیشون. حرفای قشنگی میزدن،خودتون پند بگیرید🤣🤣
همینو بگو. الان پز دخترداری مد شده و شده روشن فکری، شوهرم تو اینستا ناز میده دخترمونو عکس میزاره بعد از سر کار می یاد اولش فقط خوبه با دخترمون نیم ساعت بعد دیگه کلا سرش تو گوشی و تی ویه و بچه خودشو خفه میکنه یه چیزی بگه باباش نگاش نمیکنه..