2777
2789
عنوان

بچم پسر شده...

| مشاهده متن کامل بحث + 1462 بازدید | 48 پست

این مردها که معلوم نیست چشونه یه سریشونم عاشق پسرن 

اللهم عجل لولیک الفرج🤲🤲    .سید محمدرضا ومهنا سادات عشقای مامان دوستتون دارم😘   دوستان گرامی همه باهم هوای  آب رو داشته باشیم 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

😕

شما همان کتاب‌هایی هستید که می‌خوانید، فیلم‌هایی که می‌بینید، موسیقی‌ای که گوش می‌دهید، آدم‌هایی که وقت‌تان را با آن‌ها می‌گذرانید، گفت‌وگوهایی که مشغول‌شان می‌شوید.آن‌چه به مغزتان می‌خورانید را خردمندانه انتخاب کنید ...!🌱🤍

بچه ها گوجه خیار نیستن که سوا شون کنین.

خدا حتما صلاح دونسته بعد دخترتون پسر دار شدنم تجربه کنین چی از این بهتر

گفتار درمان هستم.اگه تو تاپیکی به کمکم نیازی بود تگم کنید لطفا☺️
منم بهش میگم تازه سر بچه اولمون میگفت کاش دوقلو دختر بود 😔

بگو ایشالا سومی 👀

🧸از اون عروسک بچگی هات که همیشه ترس گم شدنش رو داشتی چه خبر؟📰از اون روزنامه دیواری دوران مدرسه که به خاطرش با دوستت دعوات شد چه خبر؟ 📝از اون امتحان ریاضی که شب قبلش از استرسش خوابت نمیبرد و دستات میلرزید چه خبر؟ 🧪از اون نمره امتحان علوم که به خاطرش گریه کردی چه خبر؟👐 از خودت چه خبر؟ اونا همه تموم شدن و خاطراتشون هم تا وقتی این متنو نخوندی یادت نیومد.بیشتر حواست به خودت باشه❤️ خیلی دلم میخواست همیشه بگم به قول فلان استادمون که فلان حرفو میزد،ولی متاسفانه چنان حافظه ضعیفی دارم که نه حرفشون یادم میاد نه فامیلیشون. حرفای قشنگی میزدن،خودتون پند بگیرید🤣🤣

حالا واسه دخترش قشنگ پدری میکنه ؟

همینو بگو. الان پز دخترداری مد شده و شده روشن فکری، شوهرم تو اینستا ناز میده دخترمونو عکس میزاره بعد از سر کار می یاد اولش فقط خوبه با دخترمون نیم ساعت بعد دیگه کلا سرش تو گوشی و تی ویه و بچه خودشو خفه میکنه یه چیزی بگه باباش نگاش نمیکنه..