2777
2789
عنوان

درددل

108 بازدید | 16 پست

شوهرم کارمنده وهیچ پشتوانه وپس اندازی نداریم خیلی غصه آینده پسرمون میخوره ، همش توخودش می ریزه میگه نمیخوام بچم آیندش مثل امروز من بشه همش منتظر باشم کی حقوق میاد  بعدم مثل گوشت قربونی میره واقعا ناراحتم حقم میدم بهش ولی چکار  کنیم دیگه؟

جاده ها امنه؟؟

بابام راننده س قسط و وام و بدهی داره مجبور شد بعد دو هفته بره 

همش دارم گریه میکنم خودشم نمیخاست بره براش زنگ میزدن طلبکارا من میترسم ی چشام اشکه ی چشام خونه 

ببخشید اینجا پرسیدم فقط خیلی نگرانم 

شما یا همفکر منی ...یاهموطن منی ،پس بینمون دیوار نکش:)♥️

خواهرزاده‌م امسال تیزهوشان قبول شد 😍🥳

امسال کلاس‌های تام‌لند رو می‌رفت و من هر بار می‌رفتم خونه خواهرم، می‌دیدم اونم یه گوشه نشسته داره با بچه کلاس می‌بینه 😂

البته فکر کنم خواهرم از خودِ خواهرزاده‌م بیشتر طرفدار استاد طاری شده! انقدر هم از استادا برام تعریف می‌کردن که آخرش منم اسم چندتاشون رو حفظ شدم 😅

عزیزم نمیدونم چرا به خدا اعتقاد ندارید اونقدر بچه هایی بودن با فقر بزرگ شدن الان بهترین شرایط دارن زندگی میکنن

بنظر من جای پول برای بچه بهتره با مهارت و یاد دادن زرنگ بودن و یادش بده 

انشاالله ، با دعات دلم گرم شد تا خدا هست نباید نا امید شد 

اره عزیزم از خدا بخواه ناامید از خدای مهربونم باعث ناراحتی میشه خدای که نعمتشو داده بهتون حواسش با رزق و روزیش هست خدا مهربون ترین ان شالله ب فرصت شغلی عالی یا ی کاری حرکتی باعث بشه به بهترینای که لایقشید برسید ابجی جونم

اره عزیزم از خدا بخواه ناامید از خدای مهربونم باعث ناراحتی میشه خدای که نعمتشو داده بهتون حواسش با ر ...

مرسی عزیزم ، انشاالله خدا هرچی حاجت دلته اگر صلاحته بهت بده 

تمام امیدم خدا هست  به امیدش زنده ایم

پس خوب تربیتش کن و سعی کن بهترین هارو یاد بگیره و زرنگ باشه امیدش به خدا باشه نه پدر و مادرش 

انشالله خدا برات نگهش داره سالم باشه خدا ش بزرگه