2821
2789

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

من از این خیلی راضی بودم؛چندبارهم تمدیدش کردم

قیمتش حدوداً ۴۰۰تومنه

یکی تو بيست دو سالگى ازدواج ميكنه و ده سال بعد اولين بچه اشو مياره، اون يكى سى و يك سالگى ازدواج ميكنه و سال بعدش بچه مياره. يكى بيست و پنج سالگيش فارغ التحصيل ميشه و چهار سال بعد شغل پيدا ميكنه، اون يكى بيست و نه سالگى فارغ التحصيل ميشه و همون سال شغل پيدا ميكنه. يكى تو سى و پنج سالگى رئيس ميشه و سال بعدش ميميره، اون يكى تو پنجاه سالگى رئيس ميشه و نود سال عمر ميكنه. "تو نه از بقيه جلوترى نه عقب تر" "تو دارى تو زمان خودت زندگى ميكنى" پس آروم باش ، به خدا توكل كن و از زنذگيت لذت ببر و خودتو با احدى مقايسه نكن🥰

سلام خانمهای مهربون 
راستش من خودم تو داروخونه کار میکنم ولی ضدافتابهای ایرانی اصلااااا نمیزنم چون اصلا قدرت محافظت از پوستم رو ندارن
ولی برای داروخونه یه خانم و آقا کرمهای فرانسوی میارن
خودشون وارد میکنن تقریبا کل ایرانم بگردید پیدا نمیشه
خیلی عالیه این ضدافتابا قدرت محافظت خیلی بالایی دارن و خودشون ضدلک هستن بدون آلرژی و راحت زیر چشمم میزنم چون چشم حساسی دارم دیگه با این ضدآفتاب قرمز نمیشه
من برای داروخونه کار میکنم این ضدافتابارو زیر ۵۰۰ تومان نمیدیم
ولی من به دوستان وآشنایان شماره این خانم میدم براشون ارسال میکنن خیلی قیمت منصفانه و جنس اصلی.دوست دارم بانوان سرزمینم بتونن از جنسهای خیلی خوب استفاده کنن متاسفانه حتی داروخانه ها هم فکر پول جیبشون هستن 
برای سفارش میتونین تماس بگیرین ۰۹۰۲۶۷۴۴۶۳۹

2790
2823
2791
2779
2792