با یه صلوات آمین بگو خواهرگلم.خدایا هرکی چشمش به این امضا افتاد همون لحظه دلشو شاد کن.اگه دختره یه بخت خوب نصیبش کن.اگه منتظره دامنشو سبز کن.اگه غصه داره خدایا به بزرگیت قسمت میدم ارامشی از جنس خودت نصیبش کن.اگه مستاجره صاحب خونش کن.اگه با شوهرش مشکل داره دلشونو به هم رضا کن.خدایا خیلی از دوستام ناراحتی هایی دارن که نمیتونن بیان کنن اونا فقط تورو دارن جوری به خودت نزدیکشون کن که ناراحتیشونو فراموش کنن.اللهم صل علی محمد وال محمد و عجل فرجهم.
ببین به جای این دکتر برو پیش دکتر امیر طاهری من کارشو از نزدیک دیدم نتیجشو ک میگما فوق تخصص هم هست خیلی خوبه به نظرم حتما ی مشاوره ای چیزی برید مطمعنم دیگ همین دکتر رو انتخاب میکنید شماره مطبش 02122889677
دوستان دو تا از اقوام نزدیک من ، با وزن فو العاده بالاااااا پیش دکتر میترا معنوی اسلسو معده انجام دادن و واقعا واقعاااااا نتیجه عالی ، مطبشون تهران هست و هزینه های مناسبی دارن
مامان من پارسال پیششون عمل کرد بی ام ای بالای 40 رو بیمه قبول میکنه
مامان من پیش دکتر ناصر ملک پور جراحی چاقی انجام داد دقیقا نمی دونم اسمش چیه فک کنم اسلیو معده بود ..... حدود 70 کیلو گرم لاغر شد... اصلا جوون شد یکی دیگه شد... از کمر درد و پا رددم راحت شد بنده خدا.....دست دکترش درد نکنه
bmi و وزنت باید خیلی بالا باشه تا بیمه یه مقداری شو بهت بده.. البته شنیدم یکسری بیمارستان دولتی هستن که با بیمه عمل می کنند ولی باز یه حدود 7 8 میلیونی خرج داره.... من تو آپارات یکبار فیلم دکتر ناصر ملک پور رو دیدم و خوشم اومد واقعا
من این دکتر نمی شناسم اما خودم پیش دکتر شاهین جمیلی عمل کردم و خیلی خیلی راضیم. در عرض 6 ماه 40 کیلو کم کردم. دکتر خیلی با تجربه و خوبیه من به خیلی ها معرفی شون کردم اینم شماره اش