2777
2789
عنوان

یه موضوع درسی 📷📷

399 بازدید | 8 پست

من باید این حجم کتاب برای هفته اول بهمن بخونم که اگر کامل دقیق همه اینا رو بخونم روی ۷۰٪ آزمون یک درس مسلط میشم اینم بگم که نوع درس محاسباتی هست 

پایه ام متوسط در نظر بگیرید تقریبا روزی ۴ ساعت هم میتونم وقت بزارم 

حالا فکرم مشغوله که به نظرتون میشه همین حجم کتاب اضافه کنم که دو درس امتحان بدم ؟ وقت میشه بخونم درس دوم مفهومی هست پایه ام هم خوبه 

نمیدونم وقت میکنم یا الکی فکرم مشغول نکنم فرصتم متمرکز کنم رو همون یک درس

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

بعید بتونم بیشتر از ۴ ساعت وقت بزارم بچه هم دارم شاغلم هم هستم

تموم تمرکزت رو بزار روی محاسباتی آخر شبا تایمایی که بچت خوابه یا کاری نداری مفهومی رو بخون در حد روزی پنج صفحه

که احتمالا هیچ حالی دائمی نیست 🌙♡
تموم تمرکزت رو بزار روی محاسباتی آخر شبا تایمایی که بچت خوابه یا کاری نداری مفهومی رو بخون در حد روز ...

فکر میکنی نتیجه بده؟ آزمون تشریحی؟؟؟ اگر دوتا درس بتونم قبول بشم خیلی عالیه میترسم ولی از یار بمونم به دوست هم نرسم 

فکر میکنی نتیجه بده؟ آزمون تشریحی؟؟؟ اگر دوتا درس بتونم قبول بشم خیلی عالیه میترسم ولی از یار بمونم ...

خب پس سعی کن فعلا کلا تایمت رو بزاری رو محاسباتی اونی که ضریبش بیشتره کامل بخون و دقیق مسلط شو حتما دوره هم داشته باش نمونه سوالات قبلی رو هم ببین 

اگه وقت آوردی مفهومی رو هم یه نگاه بنداز 

ولی زودتر شروع کن

خب پس سعی کن فعلا کلا تایمت رو بزاری رو محاسباتی اونی که ضریبش بیشتره کامل بخون و دقیق مسلط شو حتما ...

میدونی امتحان کلا ۴ درس اصلی هست که مستقل از هم هستن میشه فقط تو یک درس یا دو درس قبول شد و به عنوان مشروطی سال بعد بقیه درسا قبول شد 

میگم یعنی تمرکز بزارم فقط رو یک درس محاسباتی که از همه سخت تر هم هست البته چون تو یک درس دیگه پایه خوبی دارم میگم شاید بتونم دوتاش امسال جمع کنم یکم تردید دارم 

میدونی امتحان کلا ۴ درس اصلی هست که مستقل از هم هستن میشه فقط تو یک درس یا دو درس قبول شد و به عنوان ...

هرجور خودت می‌دونی دیگه 

امیدوارم بهترین نتیجه رو بگیری