2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من عموما 

ماهيچه 

قرمه سبزي 

ماهي يا مرغ 

زرشك پلو 

باقالي پلو 

سالاد كاهو 

سالاد ماكاروني 

پاناكوتا يا تيراميسو 

ولازانيا يا گراتن 

ترشي و زيتون 

البته هر كدوم به اندازه نه كه هركدومو اندازه ١٥نفر 

💚التماس دعا 💚اگه دوست داشتيد برا سلامتي بچه هام صلوات بفرستيد به منم بگيد براتون بفرستم 💚

اگه از دستت برمیاد دو مدل غذا درست کن مثلا مرغ و فسنجون، یا مرغ و قرمه سبزی،با یه مدل غذای دیگه مثلا الان فصل سرماس میتونی پیش غذا سوپ شیر هم بزاری یا سالاد ماکارانی یا کشک بادمجون،سبزی و سالاد کاهو و ترشی و چندتا هم ژله ، نوشابه و آب 

سه یا چهار مدل. یه خورش، یه غذای خشک مثل مرغ یا ماهی، یه غذای فرنگی مثل بیف استراگانوف. یه غذای فانتزی مثل پیراشکی، پنینی، سمبوسه و... 

سالاد و دسر هم میذارم.

فکر میکردم میتونم همه آدمها رو نجات بدم..‌. تا اینکه متوجه شدم اونا دارن خودمم توی باتلاق غرق میکنن.
عروس دختر داییمه  500 کارت هدیه

چه عالی،دستت دردنکنه انشاالله شادی های خودت😍

برادرشوهرم دو سه هفته پیش تو شمال پاگشام کرد ۱۰۰ داد😅

تازه پول رو گذاشته بود تو پاکت بعد گذاشته بود داخل بشقاب همین! دوتا دونه شکلات هم نریخته بود

آخه ما رسم داریم هدیه رو میزارن رو بشقاب و کنارش رو به عنوان شگون و شیرین کامی یا نبات میریزن یا شکلات

خواهش میکنم ازت در حین پاگشا تزار عروس خانم کاری انجام بده حتی اگه خودش دوست داشته باشه! بگو اگه دوست داری کنار ما خانم ها باشی ایرادی نداره همینجا تو آشپزخونه بشین ولی نمیزارم کاری انجام بدی شما عروسی اینبار و دوست دارم بهت خوش بگذره! دقیقا همینارو بهش بگو

بعدم که خواستی هدیه رو بهش بدی بزار تو بشقاب و دور تا دورشو شکلات یا نبات بریز ، اگه میتونی برای آقا داماد هم یه عطر جیبی یچیز قیمت مناسب تهیه کن کادو کن بزار تو بشقاب یا پارجه پیرهنی چیزی اگه داری چون خیلی قشنگ تر میشه اینجوری....

شما نمیخوای منو پاگشا کنی آیا؟😁😋😍

😂😂😂بفرماييد البته ما دخترردايي اينارو پاگشا نميكنيم ايشون برا دختر دايي ميخا ما خواهر برادرا يا دوستاي خيلي صميمي

💚التماس دعا 💚اگه دوست داشتيد برا سلامتي بچه هام صلوات بفرستيد به منم بگيد براتون بفرستم 💚