2789
عنوان

تجربه لاغری

215 بازدید | 7 پست

من قدم ۱۶۲ وزن ۵۵ اما ازین کم تر نمیشممم لاغرم فقط میخوام لاغر تر شم ۵۰ برسم خیلی کم خوراکم ورزش میکنم پیاده روی ام میرم چای سبزم میخورم هر روز کالری شماری میکنم زیر هزار تا میخورم اما وزنم کم نمیشه چه کار کنم تجربه دارین

چند نفر از دوستام وقتی خونمون اومدن اولین چیزی که پرسیدن فرشمون بود! 😂

طرحش خیلی خاصه و اصلاً شبیه فرش‌های معمول بازار نیست. من از فرش زانیس خریدم، قبل از خرید هم با پرو مجازی، فرش‌ها رو داخل خونه خودمون دیدم و خیلی راحت‌تر تونستم انتخاب کنم.

راستی خرید قسطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم دارن.

اینجا کلیک کن تا سایتشون رو ببینی.

شما دچار وسواس فکری هستین...الان نسبت به قدتون وزن ایده آلی دارین👍👌لاغری بیش از حد اصلا زیبا نیست. ...

من به شدت استعداد چاقی دارم واسه همین همیخوام انقدر لاغر باشم ک ب دو  سه کیلو چاق شدم شکم درنیارم

من به شدت استعداد چاقی دارم واسه همین همیخوام انقدر لاغر باشم ک ب دو  سه کیلو چاق شدم شکم درنیا ...

متوجهم، ولی زیاد بهش فکر نکنین...همین که قند مصنوعی و تا حد زیادی کربوهیدرات رو از رژیمتون حذف کنید چاق نمیشین...منابع پروتیین مث گوشت و مرغ و تخم مرغ و سبزیجات رو هرچقدر میل دارین بخورین...هیچوقت چربی و کربوهیدراتو همزمان نخورین چون به سرعت آدمو چاق میکنه...مثلا ترکیب کره و مربا خیلی بیشتر از کره  و مربا بصورت مجزا آدمو چاق میکنه