2821
2789
عنوان

مهد کودک خلاق!

346 بازدید | 3 پست

بچه ام برده بودم یک جایی که یک و نیم ساعت با بچه ها باشه و یک کم اجتماعی تر بشه.مثلا اسمش مهد خلاق بود از اول تا اخر خود مربی ها براشون درست میکردن....خوب این دیکه خلاق نبود که....اما خوب چدن فضای اجتماعی داشت و بچه ها حرف میزدن و مربی حوصله داشت و تعامل میکرد با بچه ها خوب بود.من خودم روابط اجتماعی کمی دارم بنظرتون چیکار کنم برای اینکه بچه ام توی همچین فضاهایی باشه ...ایده بهم بدین

ببخشید اما شما از نزدیک دیدید که مربی داشت همش برای همه درست میکرد؟

مربی کمک کنندست و طبیعیه وقتی جایی رو بچه بلد نیست یا به اندازه سنش نیست کمک کنه تا دستش راه بیفته

هنوز اول کاره، نمیدونم چرا انتظار دارید صفر تا صد رو بچه خودش انجام بده  

دوستان مادر بنده مدیرمهدکودک هستن، خودمم یه دوره پیششون کار کردم، اگر سوالی هست در حد توانم میتونم کمک کنم  منگر به هر گدایی که تو خاص از آن مایی مفروش خویش را ارزان که تو بس گرانبهایی

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اره.بله. اما تعامل خوبی با بچه ها داشت.

عزیزم کوچولوی شما کلا سه ماهه رفته مهدکودک

مطمئن باشید هر حرکت مربی بی دلیل نیست و از روی حساب و کتابه، اینقدر سریع مربی رو محکوم نکنید

شاید  کاردستی، کاردستیه سختی بوده و کوچولوتون نمیتونسته انجام بده و باید کمکش میکرده)

مهم ترین چیز در مهدکودک تعامله، اصلا هدف مهدکودک همینه(مادر من بیست ساله که مدیر مهدکودکه رو هوا حرف نمیزنم  ) حالا در کنارش چیزهای دیگه مثل نقاشی، کاردستی و... هم یاد میگیرن

وسواس زیاد نشون ندید و اجازه بدید کوچولوتون به همراه مربیش کم کم پیشرفت کنه

دوستان مادر بنده مدیرمهدکودک هستن، خودمم یه دوره پیششون کار کردم، اگر سوالی هست در حد توانم میتونم کمک کنم  منگر به هر گدایی که تو خاص از آن مایی مفروش خویش را ارزان که تو بس گرانبهایی