2777
2789

بچه ها من با جاریم بالایه خونه ی پدر شوهرم زندگی میکنم من در اصل عروس اولم ولی همسرم پسر دومه خانوادست و اول ماازدواج کردیم و الان حدود 5 ساله برادر شوهرم 2 سالی میشه ولی جاریم از اولی که اومد کنار خونمون کلا اخلاق خیلی گندی داره خیلی خودشو میگیره و این حرفا بگذریم الان چند روزه که صبح زود میاد در خونمون اسپند دود میکنه اینم بگم در خونمون مشترکه اول خونه ماست بعد خونه اونا روز اول دیدم اومده در خونه ما اسپند دود کرده من بعد اینکه رفت تو خونش اومدم بیرون و درو بستم جوری که بفهمه من دیدم از روزایه دیگه میاد اسپند میزاره بین دوتا خونمونو میره اصلا هم نمیزاره جلویه خونه خودشون به نظرتون من چکار کنم بهتره؟؟ اینم بگم خداروشکر مشکلی با خانواده همسرم ندارم 

میشه یه صلوات واسه براورده شدن حاجتم بفرستید🙏

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من باشم ب روش نمیارم

یبار جلوی همه میگم مرسی ازت ک اسپند برای منم دود میکنی منم چشم نخورم ببینم جلوی بقیه چی میگه

خدای ارحم الراحمین اگر تو بخوای میشه  بخواه برای من انچه را که دلم میخواهد  

در جمع و‌جلو خانواده همسرت ازش تشکر کن 

بگو خدا را شکر باعث میشی چشم نخوریم 😊بعدش ایندفعه دود کرد به بچه هات یاد بده با صدای بلند صلوات بفرستن 😊خودتم سوره ناس را بخون 

یه تابلو‌چشم زخم جلو درب وردی خونه ات بزن

⚘تونستم کمکی به شما دوست عزیز کنم ' !!یه فاتحه برا پدر مهربونم بخونید .....⚘بدترین روز شهریور۹۹👌🌺

داره براس سلامتیتون اسپند براتون دود میکنه😂😂😂😂

در این دنیا دلی بی غم نباشد...اللهم صلی علی محمد وآل محمد و عجل فرجهم...دوست عزیزم ک امضامو میخونی اگه دوست داشتی ی صلوات برای سلامتی امام زمانمون بفرست ❤️❤️

بهش به شوخی بگو همین و جلو در چندتا مغازه‌ای چهارراهی چیزی دود کن دوقرونم کاسب بشی😂😂😂

جاری من خیلی بهم تیکه میندازه منم راحت همه چی میگم به بیشعورخانم

خدایا حال دلم را تکانی بده.............
حتی اگه بی منظور باشه آدم نفسش با اسپند میگیره هر روز که نباید دود کرد

نه اخه مشکوکیش واسه اینه اصلا تو خونش دود نمیکنه فقط میاد بیرون در حد خیلی کم دود میکنه اخه اصلا اهل اسپند دود کردن نبود یک هفته ای میشه اینجوری میکنه اولم گذاشت دم در ما بعد که دید من دیدم میزاره بین دوتا درمون رویه تراس 

میشه یه صلوات واسه براورده شدن حاجتم بفرستید🙏

دعای ابی دجانه و حرز امام جواد بنویس بذار تو خونت . قرانم بخون . هیچ کس قدرتش از خدا بالاتر نیست . نترس ‌‌ ترس باعث میشه ااااگه اون کاری هم کرده باشه تو جذبش کنی . 

اگه مخالف نظر منی ریپلای نکن . چون من حرف آخر رو اول میزنم . پس به خودت احترام بذار اگه نظرت مخالف . کامنت منو رد کن به همین راحتی 😌😌