2777
2789

بچه ها من با جاریم بالایه خونه ی پدر شوهرم زندگی میکنم من در اصل عروس اولم ولی همسرم پسر دومه خانوادست و اول ماازدواج کردیم و الان حدود 5 ساله برادر شوهرم 2 سالی میشه ولی جاریم از اولی که اومد کنار خونمون کلا اخلاق خیلی گندی داره خیلی خودشو میگیره و این حرفا بگذریم الان چند روزه که صبح هایه زود میاد در خونمون دشتی دود میکنه اینم بگم در خونمون مشترکه اول خونه ماست بعد خونه اونا روز اول دیدم اومده در خونه ما دشتی دود کرده من بعد اینکه رفت تو خونش اومدم بیرون و درو بستم جوری که بفهمه من دیدم از روزایه دیگه میاد دشتی میزاره بین دوتا خونمونو میره اصلا هم نمیزاره جلویه خونه خودشون به نظرتون من چکار کنم بهتره؟؟ 

میشه یه صلوات واسه براورده شدن حاجتم بفرستید🙏

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دشتی  چیه

برای مادرم  ک بهترینم بود               جایی خوانده بودم  که درد آدم را بزرگ می‌‌کند و روح را صیقل میدهد. و تجربه را زیاد می‌کند. هیچجا ننوشته اند که درد  با یک زن، با یک مادر چه میکند . مادران درد کشیده یا زود می‌میرند، یا برای همیشه میروند، یا می‌‌مانند با چشمانی که رنگِ بی‌تفاوتی گرفته استو دستانی که زیر ناخن‌هایش جز دردچیزی نمی‌روید، . مادرانی بی هیچ آرزویی، با ‌دنیایی کوچک. دنیایی بسیار بسیار کوچک . هیچکس از مادرانی که به بهشت نمی‌روند  چیزی ننوشته است.

فک‌کنم‌اسپنددودکردن

خب اینکه بد نیست😕

در دنیا چیزهای خوبی وجود دارد که می‌توان برایشان جنگید.                                                                                   جی.آر.آر.تالکین 

خب اول بگو دشتی چیه😐

خیلی ببخشید اگر۲۴ساعته توی سایتم.بله من علاف و بیکار هستم.خب که چی؟تلگرام ندارم حذف شده حتی حوصله ندارم برم نصب کنم.فی.لترشکنم ندارم.اینستاهم نمیتونم برم چون ف.یلتر ندارم.مجبورم جایی نیس برم میام اینجا.