بچه ها من با جاریم بالایه خونه ی پدر شوهرم زندگی میکنم من در اصل عروس اولم ولی همسرم پسر دومه خانوادست و اول ماازدواج کردیم و الان حدود 5 ساله برادر شوهرم 2 سالی میشه ولی جاریم از اولی که اومد کنار خونمون کلا اخلاق خیلی گندی داره خیلی خودشو میگیره و این حرفا بگذریم الان چند روزه که صبح هایه زود میاد در خونمون دشتی دود میکنه اینم بگم در خونمون مشترکه اول خونه ماست بعد خونه اونا روز اول دیدم اومده در خونه ما دشتی دود کرده من بعد اینکه رفت تو خونش اومدم بیرون و درو بستم جوری که بفهمه من دیدم از روزایه دیگه میاد دشتی میزاره بین دوتا خونمونو میره اصلا هم نمیزاره جلویه خونه خودشون به نظرتون من چکار کنم بهتره؟؟
برای مادرم ک بهترینم بود جایی خوانده بودم که درد آدم را بزرگ میکند و روح را صیقل میدهد.و تجربه را زیاد میکند. هیچجا ننوشته اند که درد با یک زن، با یک مادر چه میکند . مادران درد کشیده یا زود میمیرند، یا برای همیشه میروند، یا میمانند با چشمانی که رنگِ بیتفاوتی گرفته استو دستانی که زیر ناخنهایش جز دردچیزی نمیروید، . مادرانی بی هیچ آرزویی، با دنیایی کوچک. دنیایی بسیار بسیار کوچک . هیچکس از مادرانی که به بهشت نمیروند چیزی ننوشته است.