nsns مدیر عضویت: 1398/04/25 تعداد پست: 1861 عنوان کی تعبیر خواب بلده | مشاهده متن کامل بحث + 110 بازدید | 20 پست خواب دیدم خواهرم یه عالم گردو پوست قهوه ای خریدهخیلی زیاد بود نمیتونسیم از رو زمین جمع کنیم طراحی چهره سیاه قلم انجام میدم. اگه دوست داشتید کارامو ببینید تلگرام پیام بدین. سفارش هم قبول میکنم 1401/09/15 | 08:40 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
nazdast عضویت: 1397/06/26 تعداد پست: 4820 عزیزم من خواب دیدم تو کوچه مون اینقد بارون شدید میباره ک نگو ولی کوچه خیلی تاریک ولی تو همون تاریکی ... باران برکته و پاکسازی گناه آب زلال فوق العاده عالیه افزایش مرتبه معنوی و علمی، رهایی از غم و غصه
nazdast عضویت: 1397/06/26 تعداد پست: 4820 اره آخه ارث از والدینه گفتم نکنه معنی خوبی نداشته باشه قلبم وایساد عزیزم فکر بد نکن منظور دوستمون مال زیاد بود
nsns مدیر استارتر عضویت: 1398/04/25 تعداد پست: 1861 عزیزم فکر بد نکن منظور دوستمون مال زیاد بود اهان ممنونم ازت عزیزم طراحی چهره سیاه قلم انجام میدم. اگه دوست داشتید کارامو ببینید تلگرام پیام بدین. سفارش هم قبول میکنم
سمندون_سایت_2 عضویت: 1400/04/17 تعداد پست: 11156 باران برکته و پاکسازی گناه آب زلال فوق العاده عالیه افزایش مرتبه معنوی و علمی، رهایی از غم و ... رهایی از غم چیزیه ک خیلی وقت دنبالشم😔 مرسی عزیزم ☘️🍃☘️🍃☘️ ☘️🍃اللّهُ لاَ إِلَهَ إِلاَّ هُوَ الْحَیُّ الْقَیُّومُ لاَ تَأْخُذُهُ سِنَهٌ وَ لاَ نَوْمٌ لَّهُ مَا فِی السَّمَاوَاتِ وَمَا فِی الأَرْضِ مَن ذَا الَّذِی یَشْفَعُ عِنْدَهُ إِلاَّ بِإِذْنِهِ یَعْلَمُ مَا بَیْنَ أَیْدِیهِمْ وَمَا خَلْفَهُمْ وَ لاَ یُحِیطُونَ بِشَیْءٍ مِّنْ عِلْمِهِ إِلاَّ بِمَا شَاء وَسِعَ کُرْسِیُّهُ السَّمَاوَاتِ وَ الأَرْضَ وَ لاَ یَۆُودُهُ حِفْظُهُمَا وَ هُوَ الْعَلِیُّ الْعَظِیمُ ☘️🍃☘️🍃☘️🍃☘️🍃☘️🍃من ی روزی اینقد قوی میشم ک این استرس رو بتونم شکست بدم اینقد قوی میشم ک بتونم تو روی اونایی ک میخوان بشکننم وایستم من دختر بابامم همون مردی ک کسی جرعت نداره بهش بگه تو🙂 بابام الگوم زندگیمجوری خوب میشه همه دست به دهن بشن وسواس فکریم داره روز به روز بهتر میشه خدا آبرومو حفظ کرد،مامان شدم،خلاصه همه چی بر وفق مرادم پیش میره خدایا شکرت😍💖
nazdast عضویت: 1397/06/26 تعداد پست: 4820 رهایی از غم چیزیه ک خیلی وقت دنبالشم😔 مرسی عزیزم به لطف خدا درست می شه حتما به قدرت پاکی آب زلال ایمان داشته باش به لطف خدا غم هاتو می شوره و می بره فقط رها شدی شکر خدا یادت نره عزیزم
mamane2nini عضویت: 1397/02/23 تعداد پست: 2755 نه به نظرم تعبیرای گوگل خیلی بده هم انرژی منفیش خیلیه همم راست نیس من اینجادوست ... من همش گوگل نگاه می کنم الیته تعبیر غیرخارجی ها