2777
2789
عنوان

۲ ماه پریود نشدم

423 بازدید | 30 پست

خانما سلام من ۲ ماه پریود نشدم و کلا چن وقتی هست که پریود نامنظم و دیر به دیر دارم. از طرفی خون پریودیم هم کمه.. الان میخوام برم دکتر خیلی استرس دارم میترسم دکتر دعوام کنه خودم میدونم نرفتم کار درستی انجام ندادم..راهنماییم کنید لطفا خیلی میترسم و نگرانم

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

احتمال تنبلی تخمدان یا کیست یا عفونت باید حتما بری دکتر 

چرا بزایم پسری ٬ جامو بندازه پشت دری ٬ روم بکشه پالون خری عروسم بگه جادوگری عوضش میزایم دختری جامو بندازه تو پنج دری روم بکشه لحاف زری دامادم بگه تاج سری..😅😅😅😇😇.. کاربر قدیمی... 
احتمال تنبلی تخمدان یا کیست یا عفونت باید حتما بری دکتر 

اره عزیزم خودمم همین احتمال رو میدم

فقط میگم از رفتن به دکتر میترسم از اینکه بگه خیلی دیر مراجعه کردی

اره عزیزم خودمم همین احتمال رو میدم فقط میگم از رفتن به دکتر میترسم از اینکه بگه خیلی دیر مراجعه کر ...

نه بابا دوماه چیزی نیست البته هست ولی نه در حدی بترسی جلو ضرر از هرجا بگیری منفعته حتما برو که تاثیر بد میذاره روی حاملگی

چرا بزایم پسری ٬ جامو بندازه پشت دری ٬ روم بکشه پالون خری عروسم بگه جادوگری عوضش میزایم دختری جامو بندازه تو پنج دری روم بکشه لحاف زری دامادم بگه تاج سری..😅😅😅😇😇.. کاربر قدیمی... 
ممنون بابت دلگرمیت😍

فدای تو .... عروسمون سه چهار ماه نمیشد تنبلی تخمدان داشت ولی رفت دکتر خداروشکر خوب شد الان یه گل دختر داره فقط سری برو که کهنه نشه... انشالله سالم سلامت باشی

فدای تو .... عروسمون سه چهار ماه نمیشد تنبلی تخمدان داشت ولی رفت دکتر خداروشکر خوب شد الان یه گل دخت ...

الهی شکر واقعا

برای منم دعا کن زود زود خدا بهم یه فرشته کوچولو هدیه کنه