2777
2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

عزیزم آمپول خیلی مهمی هست کم گیر میاد مواظب باش قلابی بهت ندن حتما داروخونه ای برو ک معتبر باشه من واسه بار اولم قلابی بهم دادن نه کارتنی داشت نه هیچ گونه اسمی روش نوشته شده بود ولی بار دوم از یه جای معتبر گرفتم و باردار شدم،یک شب در میون رابطه داشته باش و بعد رابطه یه ده دقیقه دراز بکش انشالله نتیجه بگیری

عزیزم شما چن روز قبل از موعدت بی بی چکت هاله انداخت یا مثبت شد؟

من دو روز قبل پری زدم منفی شد یعنی ده روز بعد آمپول .بعد یادم اومد پکترگفت ۱۴روز بعد امپولا برو تست بده .شد دو روز بعد پری که مثبت شد

ممنون عزیزم .الان تو فکر دومی هستم ببینم میاد یا نه🤣

انشالا که میاد.میگم ببخشید بچه اولتون دختره یا پسر؟یادتون میاد چه مدت بعد از تزریق و چن بار اقدام داشتین؟

من پنج روز مونده به موعدم اولین باره تزریق کردم خیلی استرس دارم

انشالا که میاد.میگم ببخشید بچه اولتون دختره یا پسر؟یادتون میاد چه مدت بعد از تزریق و چن بار اقدام دا ...

من هشت تا آمپول زده بودم.روزی دوتا بود تا چهارده قاعدگی.شب در میون اقدام داشتم.بچم دختره

عزیزم شما چن روز قبل از موعدت بی بی چکت هاله انداخت یا مثبت شد؟

گلم من روز ۱۱ پری آمپول زدم،دقیق ۱۵ روز بعد آمپول بیبی زدم اول یک خط انداخت بعد دو ساعت و نیم شد دوتا خط فک کردم اشتباهه به همین خاطر آزمایش دادم ولی در کمال ناباوری مثبت بود،واسه آزمایش باید ۱۰ روز بگذره از امپولت،من دوره هام ۲۴ روزه هست روز ۲۷ بیبی زدم یعنی سه روز از موعدم گذشته بود

گلم من روز ۱۱ پری آمپول زدم،دقیق ۱۵ روز بعد آمپول بیبی زدم اول یک خط انداخت بعد دو ساعت و نیم شد دوت ...

مرسی عزیزم.من دوره هام سی روزس.سیزده روز پیش آمپول زدم و پنج روز مونده به موعدم.به نظر شما کی برم آزمایش؟نزدیکترین زمانو بگین