2777
2789

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

هفته ی دیگه وقت کلونوسکوپی دارم دوشنبه دلم عین سیر و سرکه میجوشه 

خیلی میترسم 

من خیلی ارزو و هدف دارم 

نمیدونم چی بگم ، دلم میخواد این روزا تموم شه ، یعنی میشه خدا بهم ثابت کنه هیچی نیست ؟این دعا به صلاحمه

من همیشه تو دبیرستان تنها بودم ، آخر سر مشکل پیش اومد من نرفتم کلا ، کلا آدم باهوش یا نخبه ای نیستم ولی برای آرزوهام 

من فقط بیست سالمه ولی انگار هشتاد سال عمر کردم 

دلم میخواد یکی بهم افتخار کنه ، حتی اگه آدم مفیدی نباشم 

دارم با گریه تایپ میکنم 

، ولی کاش نمیگفتم ، دختره رفته بود به مدیرمون گفت من میخوام دوست بشم باهاش ، به مامانشم گفته بود بعد مدیرمون بابام و خواست گفت چرا من همچین حرفی زدم ، بعدا حدود ۱سال بعد فهمیدم ولی بدجور خرد شدم 

خدا نصیبه گرگ بیابونم نکنه ، حس بدیه 

حالا هم تو این وضعیت اسفناک افتادم 

چرا من ؟

هفته ی دیگه وقت کلونوسکوپی دارم دوشنبه دلم عین سیر و سرکه میجوشه  خیلی میترسم  من خیلی ا ...

ترس نداره ...یه روز،قبلش باید یه سری،پودر اینا و قرص بیزاکودیل که میدنو بخوری کامل روده هات تخلیه شن.. تا فردا عصر ...اونجام نیمه بیهوشت میکنن و یه ازمایش ساده ست   

دلیل ترست چیه عزیزم .دکتر چیز خواصی گفته؟

نه من حدود ۳ماه پیش کلونوسکوپی کردم ، فقط همورویید داشتم حالا بعد ۳ماه میخوام انجام بدم ۲۱ام ولی میترسم ، خیلی میترسم ، کاش یکی بود بغلش میکردم ، ولی هیچکس نیست 

میترسم پولیپ تشکیل شده باشه تو این سه ماه