2777
2789
عنوان

دندان درد شدید

| مشاهده متن کامل بحث + 3374 بازدید | 31 پست

سلام عزیزم

توکل به خدا... یه نفس عمیق بکش و لبخند

سیر رو له کنید و با کمی نمک‌مخلوط اگه فشار ندارید و بذارید روش

و دیکلوفناک هم بخورید

و در اسرع وقت به دندانپزشک‌مراجعه کنید

و زود زودآب نمک ملایم یا دهانشویه

کمی هم قدم بزنید نشیته بعضا بیشتر می شه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ی بار رفتم داروخانه گفتم قرص دندون درد قویییی میخوام . عاشورا تاسوعا بود فک کنم . کلینیک پیدا نکردم .ی قرصی داد خوردم افتادم خوابیدم ۱۵ ساعت پسرمم شیر خوار بود شیر خورد افتاد اونم خوابید . بعد پاشدم اسمشو خونوم قرص اعصاب بود من از درد دندون اصلاتوجه نکرده بودم  . برگام ریخت از سواد فروشنده . 

سلام عزیزم توکل به خدا... یه نفس عمیق بکش و لبخند سیر رو له کنید و با کمی نمک‌مخلوط اگه فشار ند ...

متاسفاته فشار دارم ولی چاره ندارم خیلی درد دارم سیر هم ندارم فردا می گیرم

[QUOTE=262465101]ی بار رفتم داروخانه گفتم قرص دندون درد قویییی میخوام . عاشورا تاسوعا بود فک کنم . کلینیک پیدا نکردم 

وای خدای مننننن عجب آدمایی پیدا میشن خدا رحم کرد

ریاد دارو نخور بچه کوچیک شیر خوار داری .  ژلوفن و سوراخ کن مایعشو بچکون داخل سوراخ دندونت .&nbs ...

شیر خشکی هست صبح زود بیدار میشه گفتم حداقل دو ساعت بخوابم فشار بالا هستم مشکل گوش میانی هم دارم نخوابم سرم گیج میره 

اون‌آب پیاز هم‌من داخل گوش نشنیده بودم ک بریزن.داخل سوراخ دندان شنیدم . 

گفته بود پنبه رو داخل آب پیاز بکن بعد قشنگ بچلونش بعد بزار داخل اون سمت گوشی که دندون ت درد می کنه انجام دادم فایده نداشت

پوست انار دردش رو ساکت می کرد اما باز شروع میشد

2790
2778

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

نی نی یار

saheliiiiii | 1 ساعت پیش
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز
داغ ترین های تاپیک های امروز