hani_fn مدیر عضویت: 1401/07/23 تعداد پست: 2305 عنوان نیمه شب 🌃 | مشاهده متن کامل بحث + 161 بازدید | 22 پست امان از نیمه شب های دلتنگی...حوالیِ همین ساعت ها بود کهبعد از یک بحثِ طولانی ،یک شب بخیر گفتی و یک دنیا تا به امشب به خواب رفته...! هدیه امام زمانم به من پسرمه♥️ 1401/09/15 | 01:40 3 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
aydaaaawl عضویت: 1401/03/18 تعداد پست: 2422 ☹️☹️☹️خیلی بده ی حفرع خیلی بدهکاش میشد کینه ای بوداما متاسفانه فردا صبح دیگ نمیتونم ب دل بگیرم چیزیو (: البته چ بگیرم چ نگیرم مهم نیست براشون!
arteshsorkh عضویت: 1401/08/30 تعداد پست: 3362 سر یه دعوا و لجبازی زندگیم پاشید... دارم جدا میشم😔😔😔 واییی عزیزم خانمها خوشگل مشهدی ♥️♥️ موهاتو به من بسپار چون بلدم زیبا ببافم. بافت کف سری .بافت هلندی باموی اضافه. بافت آفریقایی .بافت کوئین. بافت دندون موشی. بافت استیشن ،🤩
hani_fn مدیر استارتر عضویت: 1401/07/23 تعداد پست: 2305 ی حفرع خیلی بده کاش میشد کینه ای بود اما متاسفانه فردا صبح دیگ نمیتونم ب دل بگیرم چیزیو (: ... واقعا کاش میشد یه وقتایی ادم سنگ بشه کلا آشتی نکنه😑 ولی نود و نه درصد نمیشه هدیه امام زمانم به من پسرمه♥️
hani_fn مدیر استارتر عضویت: 1401/07/23 تعداد پست: 2305 ،🙄🙄🙄😑😑😑 خداروشکر متن احساسی بنویس یا خنده دار که مخاطب خوند یک لبخند بیاد رو لبش مرگ ومیر چیه ... حتما عزیزم هدیه امام زمانم به من پسرمه♥️
aydaaaawl عضویت: 1401/03/18 تعداد پست: 2422 واقعا کاش میشد یه وقتایی ادم سنگ بشه کلا آشتی نکنه😑 ولی نود و نه درصد نمیشه ماها ادما هرچی میکشیم بخاطر احساسمونهگاهی وقتا خیلی سعی میکنم خیلی ادعای سنگ بودن دارم اما فقط خودم میدونم با ی حرف از کسایی ک دوسشون دارم از درون متلاشی میشم!
arteshsorkh عضویت: 1401/08/30 تعداد پست: 3362 🙂مهم نیست عزیزم چون که خیلی وقته بهش عادت کردم انشالله خدا برات بهترین هارو به ارمغان بیاره خانمها خوشگل مشهدی ♥️♥️ موهاتو به من بسپار چون بلدم زیبا ببافم. بافت کف سری .بافت هلندی باموی اضافه. بافت آفریقایی .بافت کوئین. بافت دندون موشی. بافت استیشن ،🤩
aydaaaawl عضویت: 1401/03/18 تعداد پست: 2422 انشالله خدا برات بهترین هارو به ارمغان بیاره همچنین قشنگم♥