2777
2789
عنوان

حال روحیم بده

182 بازدید | 13 پست

من توی زندگیم همه کار هام رو همش عقب انداختم نمی‌دونم توی این شش سال اخیر چیکار کردم 

الان ۳۳ سالمه میخواستم توی شغلم پیشرفت کنن ولی فقط پسرفت کردم 

دلم میخواست دکتری بخونم ولی حالا دیره انگار

نمی‌دونم چی کار کنم از کجا شروع کنم تا دوباره از خودم راضی باشم 

تاوقتی که زنده ای  تاوقتی که سالمی برای هیچ چیزی دیرنیس

منم راستش همین فکر رو میکردم ولی رفتم یه کم راجع به مصاحبه دکتری ‌و اینا خوندم تو اینترنت نوشته بود سن هم براشون مهمه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اهدافت چیه؟ ببین به نظر من برای تحصیل کردن و ادامه دادن تحصیلات هیچ وقت دیر نیست. اصلا کلمه فارغ‌التحصیل خیلی چرته و به نظر من باید تا جان در بدن داریم دنبال یادگیری و پویای باشیم‌. پس اول این افکار رو که دیره و فلانه دور بنداز بعد رک و راست ببین میخوای از خودت چی بسازی و معنات یعنی چی؟

"من با همه درد جهان ساختم اما...                                                                                                                       با درد تو هر ثانیه در حال نبردم❤️‍🩹"
اهدافت چیه؟ ببین به نظر من برای تحصیل کردن و ادامه دادن تحصیلات هیچ وفت دیر نیست. اصلا کلمه فارغ‌الت ...

واقعا نمی‌دونم این دیره  از کجا اومده خیلی درگیرشم اصلا انگار سنم برام خیلی زیاده واقعا نمی‌دونم چیکارش کنم 

همین که به فکر افتادی قدم اول پیشرفته

برو ثبت نام کن برای دکتری بخون همراهشان به کارت‌ سرو سامون بده توکل به خدا تلاش کن من بهت قول میدم میشه

تو فقط حرکت کن

و مهم تر از اون اشتباهتو تکرار نکن کارهاتو عقب ننداز

واقعا نمی‌دونم این دیره  از کجا اومده خیلی درگیرشم اصلا انگار سنم برام خیلی زیاده واقعا نم ...

طرف چهل سالشه می‌ره کنکور میده برای پرستاری 

بعد تو نمیتونی چهار سال دکترا رو بخونی؟

طرف چهل سالشه می‌ره کنکور میده برای پرستاری  بعد تو نمیتونی چهار سال دکترا رو بخونی؟

آخه تا قبول بشم هم مسیر طولانیه شاید بیشتر طول بکشه چون باید برم رزومه خوب بسازم 

واقعا نمی‌دونم این دیره  از کجا اومده خیلی درگیرشم اصلا انگار سنم برام خیلی زیاده واقعا نم ...

خیلی جووونی که! 

"من با همه درد جهان ساختم اما...                                                                                                                       با درد تو هر ثانیه در حال نبردم❤️‍🩹"
خیلی روز ها زود میگذرن خیلی  اصلا نمی‌دونم چرا به هیچی نمیرسم یه دختر دوسال و هشت ماه دارم همه ...

شاید هنوز چیزی که واقعا شادت میکنه رو پیدا نکردی و ادامه تحصیل برای مقطع دکتری اونقدر قوی نیست که این حس رو در درونت قلقلک بده. مثلا خود من از ۱۸ سالگی آرزوم بود پاراگلایدر سواری یاد بگیرم و هنوزم بهش که فکر میکنم سر خوش میشم و انتخاب این مورد برای هدف میتونه به زندگیم حس شادی و ذوق و انگیزه بده. خب این یه مثال از زندگی من بود، فکر میکنی چنین چیزی رو در زندگیت داری؟ 

چرا مثلا نوشتن داستان خیلی ذوق دارم براش

خب بهش فکر کن، این میتونه یه رنگ جدید به زندگیت بده.