2821
2789
عنوان

ریزش مو

114 بازدید | 13 پست

دوستان اومدم ی راه حل بهتون بدم ولی خب اینم بگم ک چیزی رو من اثر داره ممکنه برا شما نتیجه بخش نباشه . فقط چیزیو ک واقعا اثر گذاشت رو میگم حالا میتونین امتحان کنین انشالا برا شما هم نتیجه بده  .

من موهام ب شدت ریزش پیدا کردن موهای خیلی پری داشتم . قرص زینک  هیرویت و هر قرصی بگین استفاده کردم ولی متاسفانه رو من اثری نداشتن ....اومدم((( سبوس برنج)))) طبیعی رو   گیر آوردم و خوردم . اینکه میگم طبیعی منظورم اینه ک از عطاری و ...تهیه نکردم نمیدونم اونا چطورین .   اگ اون موقع مثلا روزی   ی شونه پر  مو می‌ریخت الان دوهفته س اومدم شونه رو خالی نکردم ولی هنوز پر نشده ‌‌‌...دوماهه دارم استفاده میکنم .شب قبل خواب ی قاشق همراه آب میخورم. حاله بعضیا با ماست میخورن ک من نمیتونم اونطوری مزه تحمل کنم .با آب خوردنش خبلی راحتتره .حالا شما هم از کارایی ک برا زیبایی کردین نتیجه مثبت دیدین بگین بقیه استفاده کنن 

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

میریزی تو آب سرد؟بعد میخوری؟

ن عزیزم ی قاشق پر سبوس میزارم بعد آب میریزم روش ک بره پایین   ...مث قرص ...بعضیا با ماست میخورن ولی یکم ماسته بنظرم بد مزه میشه و خوردنش یکم آدمو میزنه

ان شاءالله واسه من هم جواب بده .دارم کچل میشم دیگه

من دیوونه شدم  خیلی موهام پر پشت بودن ...یهو شروع کرد ب ریزش خیلی زیاد ....طوری شد از ناراحتی اونایی ک می‌ریخت  جمعشون میکردم نگاشون میکردم عصبی شدم .ولی اینو ک استفاده کردم الان  حتی بعد دوهفته ی شونه پر هم نشده. شاید روزی ۲۰ تار اونم با شونه بریزه