2777
2789
عنوان

هیستروکتومی رحم

151 بازدید | 13 پست

مادرم ۵۸ سالشه فیبروم و ضخامت رحم داره و همش هم خونریزی داره قطع نمیشه گفتن باید رحمشو‌برداره عملش چجوره خیلی میترسه خودمم خیلی نگرانشم اخه فشارخون هم داره فقط یکمی ناراحت بشه فشارش بالا میره همشم تو فکره از بس فکر میکنه فشارش بالاست همش توروخدا کسی این عملو انجام داده عمل سختیه با توجه به سنش که بالاس

خدایا هزار بار شکرت که دخترمو سالم بهم دادی ازت ممنونم میدونم هر چقدر شکرت کنم کمه باوجود سه تا سقط بمن یه فرشته ناز دادی خدایا شکرت شکرت شکرت 🤲💫😍

خواهرشوهرم انجام داد..۳روز اول درد وحشتناکی داشت،بعدش کم کم خوب شد

✌🏻 از هر آدمی به اندازه شعورش توقع داشته باشین ✋🏻🥲       حداقل اینطوری ،کمتر عذاب میکشین... چون ما به هررررکی پرو بال دادیم،پرواز کرد🕊️ از اون بالا رید💩 روی سرمون!!                          ❌اگه مخالف حرف منی🤔لازم نیست ،ریپلی کنی❌و نظرتو به من تحمیل کنی!! نظر من همینه ک برای اسی نوشتم..              نظر من برای تو نیست،به خودت نگیر   ✌🏻😏                                                                                                    ❌❤️میشه ازت خواهش کنم برام 🖤 1دونه یا هرچندتا دوست داری عزیزم 🖤برام  سوره کوثربخونی😢🌼🥰🖤 بِسْمِاللَّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِیم❤️إِنَّا أَعْطَیْنَاکَ الْکَوْثَرَ ﴿١❤️﴾ فَصَلِّ لِرَبِّکَ وَانْحَرْ ﴿❤️٢﴾ إِنَّ شَانِئَکَ هُوالأبْتَرُ ﴿❤️٣﴾                                            

هیسترو نشدم 

ولی  بخاطر  فیبروم بزرگ عمل شدم و نصف  رحمم رو ورداشتن

تاپیکای  چند سال پیشم هست راجع به خونریزی اینا میپرسیدم

بعدش  عمل شدم چند ماه قبل از اومدن کرونا

عمل  سختیه درد هم زیاد داره تا یکماه از ضعف نمیتونستم حای غذا بجوم

بخاطر شلی تنبان یه نر و حفظ ایمان نداشتشون،منِ زن نمیرم تو گونی.عرزشی بازی  هم ممنوع

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم من حدود ۷ ماه پیش رحمم رو برداشتم...اصلا عمل سختی نیست..یک هفته کمتر هم کاملا خوب میشه و درد ن ...

اها بعضیا گفتن درد وحشتناکی داره ترسیدم

خدایا هزار بار شکرت که دخترمو سالم بهم دادی ازت ممنونم میدونم هر چقدر شکرت کنم کمه باوجود سه تا سقط بمن یه فرشته ناز دادی خدایا شکرت شکرت شکرت 🤲💫😍
اها بعضیا گفتن درد وحشتناکی داره ترسیدم

نه اصلا ..دردش غیر قابل تحمل نیست فقط روز اول که اونم با پمپ درد خیلی کمتر میشه 

نترس عمل سختی نیست فقط بعد از عمل باید یک سری احتیاط کنه که حتما دکترش توضیح میده براتون

نه اصلا ..دردش غیر قابل تحمل نیست فقط روز اول که اونم با پمپ درد خیلی کمتر میشه  نترس عمل سختی ...

ممنون عزیزم

عزیزم من حدود ۷ ماه پیش رحمم رو برداشتم...اصلا عمل سختی نیست..یک هفته کمتر هم کاملا خوب میشه و درد ن ...

سلام

ممکنه توضیح بدید با چه روشی رحم رو خارج کردید؟ چند روز بیمارستان بودید؟ دوره نقاهت تو خونه چقد طول کشید؟ بعد از عمل چند روز و با چه حجمی خونریزی داشتید؟ در این مدت علائمی مثل گرگرفتگی یا ... نداشتید؟ ممنون میشم بفرمایید.

خداوندا، مرا آن ده، که آن به 

من با روش عمل باز برداشتم ....یک روز بیمارستان بستری بودم ....خونریزی هم در حد یکی دو روز با حجم کم ....دردش مقل سزارین هست ...هر چقدر بتونی راه بری زودتر سر پا میشی.....چون تخمدان بر نداشتم ..گر گرفتگی فعلا ندارم ....و مشکل خاصی تا الان نداشتم 

.