sinderelaaaaaaa مدیر استارتر عضویت: 1401/08/27 تعداد پست: 918 عنوان بارداری 32 بازدید | 4 پست خانما من 32 هفته میرم فردا ترشح سفید دارم طبیعیه؟ 1401/09/14 | 23:35 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
مهلابانوووو عضویت: 1399/01/10 تعداد پست: 2011 اره کاملا خیلیا از اول دارنکم کم بدنت داره اماده میشه و ممکنه اون ترشحات بخاطر دفع عفونت باشه میگن ترشح ها خودش باعث میشه اگ عفونتی هس دفع بشه گرنگهدار من آنست که من میدانم شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد.🌿♥️واسه سلامتی تو دلیم لطف کنید صلوات بفرسین♥️
sinderelaaaaaaa مدیر استارتر عضویت: 1401/08/27 تعداد پست: 918 اره کاملا خیلیا از اول دارن کم کم بدنت داره اماده میشه و ممکنه اون ترشحات بخاطر دفع عفونت باشه میگن ... مرسی عزیزم نگران بودم ممنونم بابت راهنماییت
مهلابانوووو عضویت: 1399/01/10 تعداد پست: 2011 مرسی عزیزم نگران بودم ممنونم بابت راهنماییت خدا وشکر ک هفته های اخری دیگ وخیالت تخت وراحتماهنوز نصفه شده راهمون دعا کن بسلامتی بچه های همه ی باردارا مخصوصااستراحت مطلقا وشرایط خاص مث من سرموقع سالم وسلامت ب دنیا بیان ب اطف خدا گرنگهدار من آنست که من میدانم شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد.🌿♥️واسه سلامتی تو دلیم لطف کنید صلوات بفرسین♥️
sinderelaaaaaaa مدیر استارتر عضویت: 1401/08/27 تعداد پست: 918 خدا وشکر ک هفته های اخری دیگ وخیالت تخت وراحت ماهنوز نصفه شده راهمون دعا کن بسلامتی بچه های همه ی ب ... مرسی عزیزم حتما واست دعا میکنم نینیت و سالم بغل کنی سر زایمانمم دعا میکنم واست