2777
2789
عنوان

کار اینترنتی

590 بازدید | 71 پست

سلام خانمها من دیروز شروع بکار با یه شرکت کردم صد تومن اول واریز کردم ب‌ حساب شرکت از دیروز حدود هشتاد تومن درامد داشتم یه امتحان حل کردم یه برگه تصحیح کردم و یه وویس تایپ کردم فعلا پولی واریز نکردن اما گفتن تا دوروز واریز میشه الان استرس دارم کلاه برداری نباشه حسابمو خالی کنن شما تجربه‌ ای دارید تا حالا از اینکارا کردین 

دخترا یه تجربه خوب بگم. 😊

من و همسرم سر خرید فرش کلی اختلاف داشتیم تا اینکه یه فروشگاه پیدا کردیم که فرش‌ها رو با پرو مجازی داخل خونه خودمون نشون می‌داد.

از اون بهتر اینکه خرید اقساطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم داشت و خیلی راحت سفارش دادیم.

بیشتر از 400 مدل فرش مینیمال و لوکس دارن.

اسم اون فروشگاه فرش زانیس هست.

🔗 اینجا کلیک کن تا مدل‌هاش رو ببینی.

وااااای اجیییی بخداا قسم اگ دروغ بگم

شوهر من همین کارو کرد بهش یه متن دادن گفتن غلط املایی ازش بگیر و با ویس تایپ کن و کلی چیزای دیگه اخرش سی ملیون از حسابش کشیدن هیچ کاریم نتونس کنه

کسی رو نیمه‌ی راه ترک نکنید ، شاید این مسیر اون نبوده و فقط بخاطر تو اومده باشه .

پول واریز کردنا قریب به اتفاق کلاهبرداریه

برای سلامتی و تعجیل ظهور آقامون...حضرت عشق.... مهدی فاطمه صلوات.....شمایی که میخونی..🤨 تویی که دعات میگیره و ما خونه خریدیم از دعای خیرت،واسه سلامتی پسرم هم دعا کن😔
وااااای اجیییی بخداا قسم اگ دروغ بگم شوهر من همین کارو کرد بهش یه متن دادن گفتن غلط املایی ازش بگیر ...

مگه غیراز شماره حساب دیگه چی داده بود؟

برای سلامتی و تعجیل ظهور آقامون...حضرت عشق.... مهدی فاطمه صلوات.....شمایی که میخونی..🤨 تویی که دعات میگیره و ما خونه خریدیم از دعای خیرت،واسه سلامتی پسرم هم دعا کن😔
مگه غیراز شماره حساب دیگه چی داده بود؟

هیچی والا

همین کارایی که خودت گفتیو انجام داد زرتی حسابش خالی شد

کسی رو نیمه‌ی راه ترک نکنید ، شاید این مسیر اون نبوده و فقط بخاطر تو اومده باشه .