2777
2789
خیلی بهترم.. ولی جارو برقی که میکشم یا با دست چیزی رو بدوزم دوباره اذیت میشم.. سریع گردن بندم رو میب ...

سلام عزیزدلم خوبین؟ من امگا ۳ میخورم معدم شدید اذیت میشه😥چکار کنم؟ سری دستام همچنان بعد از یک ماه و نیم هست دردام قابل تحملتر شده اما سِرّی بیشتر از درد اذیتم‌میکنه.معمولا چند وقت زمان میبره سری و گز گز دستم بره عزیزم؟

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سلام عزیزدلم خوبین؟ من امگا ۳ میخورم معدم شدید اذیت میشه😥چکار کنم؟ سری دستام همچنان بعد از یک ماه و ...

سلام عزیزم... امگا 3 رو با آب زیاد بخور ببین بهتر میشی... حتما شبها از مچ بند طبی استفاده کن خیلی تاثیر داره... یه مدت هم باید کار با گوشی و رنده و کلا با دست هات رو کمتر کنی یا ملاحظه کنی

دارم از غصه میمیرم

من چهار ماه پیش دیسک کمر عمل کردم

یه ماه پا شدم و رفتم سرکار

به خاطر ضعف عضله. دو تا دیسک گردن گرفتم. الان خفیفه.

ولی دردم زیاده

دارم دق میکنم. کمر دردم کم بود. گردنم که مشکل نداشت دوتا دیسک زده

منم دیسک گردن دارم نزدیک ۸ ماهه اوایل درد به دستم نمیزد ورزشهای غلط باعث شد دیسکم رفته  رفته بدتر شد یه مدت درد خیلی اذیتم کرد ولی با این روشهایی که میگم الان دردم خیلی کم شده روزی دو سه بار کیسه اب گرم بذارین به گردنتون ۳۰ ۴۰ دقیقه فقط مواظب باشین پوستتون نسوزه قرص غضروف ساز اوودین بگیرین روزی یک عدد همراه غذا بخورین همچنین کپسول میکسودین اگه میکسودین پیدا نکردین روزی نصف قاشق چایخوری زردچوبه و نصف قاشق چایخوری پودر فلفل سیاه بخورین همراه وعده ی غذایی فقط پودر اینارو از سوپر مارکت نخیرین برین عطاری جلوی چشمتون براتون اسیاب کنه اماده بسته بندی اصلا نخرین بعد کپسول ارترولیستیکا استفاده کنین این دارو هایی که گفتم کلا گیاهی هستن بدون عوارض شرکت هلیستیکا من با این داروها الان خیلی بهترم اینشالله برای شما دوستان هم مفید واقع بشه بعد شما برای اینکه مطمئن بشید که دیسک یا نه ام ار بدین ودر کنار این داروها هر روز ۱۰ عدد بادام درختی شیرین ۱۵ تا سنجد با هسته هستش رو با دم باریک بشکونین و داخل هستش مغز داره همرا ۷ عدد انجیر بخورین عالیه

من دیسک گردن داشتم رفتم پیش دکتر میر حسین کاظمی متخصص طب سنتی با استفاده از روش پد های نانویی گیاهی  درمانم کردن

هم مصرفش راحت بود و هم واقعا معجزه کردن واقعا بهتر از این نمیشه

خدا خیرش بده شمارشم میگذارم براتون تشریف ببرید مطبش انشالله که مشکلتون حل بشه

دکتر میر حسین کاظمی

09367461816