2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ورزش میکنید؟ تهرانید؟

دکتر به من گفت شونه هاتو بده بالا تا 10 بشمار و بعد بیار پایین... این عالی بود... دستم رو باید فشار بدم به پیشانی و تا 3 بشمارم و بعد همین کار با سمت راست سر و بعد چپ و درنهایت پشت سر...قم هستم عزیز

انشااالله شما هم خیلی زود سلامتی کاملت رو بدست بیاری..فقط تا دوهفته به هیچ وجه گردن بند رو باز نکن.. ...

والا شما گفتین امگا ۳ امروز گرفتم 

گردنبند امروز زیاد بستم نسبت به روزای دیگه

بقیرم رعایت میکنم 

چند تا ورزش مخصوص گردن هست از تو نت پیدا کن خیلی عالیه هر روز انجام بده کلی دردت رو کاهش میده

عزيزم درد شما چطوريه مال من بعد فيزيوتراپي بدتر شد الان دردام همراه با سوزش و تهوع و سردردهاي شديد هست 

روزي چندبار ورزش انجام ميدين 

عزيزم درد شما چطوريه مال من بعد فيزيوتراپي بدتر شد الان دردام همراه با سوزش و تهوع و سردردهاي شديد ه ...

من وقتی سرکار میرفتم دردام خیلی بیشتر بود الان که دیگه نمیرم خدا روشکر خیلی بهترم

خودت باید دقت کنی که چه مواقع درد بیشتر میشه دیگه اون کارو انجام ندین

ورزش ها کمک میکنه ولی باید مواظب باشین گردنتون توالت بدی قرار نگیره که درد بخواد شروع بشه

من وقتی سرکار میرفتم دردام خیلی بیشتر بود الان که دیگه نمیرم خدا روشکر خیلی بهترم خودت باید دقت کنی ...

من اصلا كار سنگين ندارم و خانه دارم مدام در حال استراحتم شايد چون افتاب بهم نميخوره خوب نميشم الان چند شبه وضعيت خوبي ندارم و ناراحتم اقدام هم بودم حالا ميگم بچه دار نشم بهتره چون نميتونم بهش برسم